Σοκ προκαλεί η καταγγελία μίας 41χρονης στη Δράμα περί ασέλγειας από πνευμονολόγο, την ώρα που βρισκόταν στο ιατρείο του.

«Πάγωσα, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, το βίωσα χειρότερα κι από βιασμό. Δε φαντάζεσαι ποτέ ότι ένας γιατρός θα σε εκμεταλλευτεί έτσι» ανέφερε αρχικά η γυναίκα στο Mega, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε όσα έγιναν στο ιατρείο τον Ιούνιο του 2022:

«Μου είπε να πάρω ένεση κορτιζόνη, εγώ του είπα ότι δεν θέλω, κι εκείνος μου είπε μη φοβάσαι, πού να παίρνεις χάπια τώρα, μια ένεση είναι και τελείωσε.

Μου ζήτησε να κατεβάσω το κολάν μου, το κατέβασα λίγο κι ύστερα εκείνος το κατέβασε τελείως. Μετά μου έκανε την ένεση και άρχισε να μου κάνει μαλάξεις μέχρι που σηκώθηκα και του είπα “σταμάτα”».

Δράμα: Και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του γιατρού -«Είναι ο λόγος μου προς τον λόγο σου. Ποιος θα πιστέψει εσένα;»

Η 41χρονη δεν είναι η μοναδική γυναίκα που κατηγορεί τον συγκεκριμένο πνευμονολόγο για ασέλγεια, καθώς προέκυψε και δεύτερη καταγγελία.

«Εδώ μιλάμε για έναν γιατρό που ο Ιατρικός Σύλλογος δεν έκανε καμία έρευνα, ίσα-ίσα, στάθηκε στο πλευρό του. Βρίσκεται η πρώτη κοπέλα αντιμέτωπη με έναν φόβο και της λέει “είναι ο λόγος μου προς τον λόγο σου, ποιος θα πιστέψει εσένα;”.

Έρχεται όμως η δεύτερη, η εντολέας μου, και λέει “όχι, εγώ θα υψώσω το ανάστημά μου”. Και οι δύο λένε “εμείς δεν διεκδικούμε απολύτως τίποτα”, και το δικαστήριο έμεινε εμβρόντητο που δεν διεκδικούν ούτε χρηματική αποζημίωση. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι τα υπόλοιπα κορίτσια που θα πάνε σε έναν τέτοιο άνθρωπο να μην ξανασυμβεί να νιώθουν ασφάλεια», δήλωσε στο Mega η δικηγόρος της γυναίκας που κατήγγειλε αρχικά τον εν λόγω γιατρό.

Πάντως, ο γιατρός απορρίπτει τις κατηγορίες σε βάρος του, κάνοντας λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες.

«Ουδέποτε έχω φερθεί με τέτοιο αντιεπαγγελματικό και αντιδεοντολογικό ιατρικό τρόπο. Αντίθετα εξ αρχής ήταν καχύποπτη και έδινε την εικόνα μιας “εύθικτης” ασθενούς που αναζητούσε αφορμή να στοιχειοθετήσει κατηγορίες σε βάρος μου, φθάνοντας μάλιστα, στο σημείο να θεωρήσει ως ύποπτη τη συμπεριφορά και του ηλικιωμένου πατέρα μου, που καθόταν στον προθάλαμο του ιατρείου μου», ξεκαθαρίζει ο πνευμονολόγος.

Οι δυο πλευρές βρέθηκαν στα δικαστήρια τη Δευτέρα, με την δίκη να αναβάλλεται για τον Μάϊο του 2025.