Άννα Διαμαντοπούλου: Το πρώτο σχόλιο για την επανεκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Μεγάλη και σημαντική χαρακτήρισε η Άννα Διαμαντοπούλου τη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη, σημειώνοντας ότι είναι μία πολύ κρίσιμη στιγμή για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αφού καλείται να συνθέσει τη νέα ανθρωπογεωγραφία μετά τις εσωκομματικές εκλογές και να οργανώσει την πορεία του ΠΑΣΟΚ προς το Συνέδριο όπου θα εκφραστούν όλοι.

«Μέχρι τότε ο κ. Ανδρουλάκης πρέπει να δώσει τα πρώτα δείγματα. Και στους δύο υποψηφίους υπάρχουν διαφορετικά ρεύματα και πρόσωπα. Δεν είναι διχαστικό το 60 – 40 των αποτελεσμάτων στις εκλογές», δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Άννα Διαμαντοπούλου και πρόσθεσε: «Θέλουμε από το ΠΑΣΟΚ το νέο, που αρμόζει στη σύγχρονη κοινωνία. Σήμερα, η πολιτική δεν είναι όπως πριν από δεκαπέντε – είκοσι χρόνια. Όλα τα σενάρια για το όνομά μου την επόμενη μέρα είναι απολύτως ανοησίες. Πρόσφατα ανέφερα ότι είμαι εδώ, παρούσα. Πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω πολύ».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου
EMAIL
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ
Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Ευχαριστούμε!
Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Η Άννα Διαμαντοπούλου είπε ότι το 20% που πήρε στον α’ γύρο ήταν σημαντικό και σχετικά με την κριτική που δέχεται για την επί χρόνια αποχή της από το ΠΑΣΟΚ και το ότι αν δεν κατέβαινε στις εκλογές, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό: «Αυτό είναι πρωτοφανές. Κι ο Ανδρουλάκης αν δεν κατέβαινε κι ο Δούκας αν δεν κατέβαινε, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό, τι πάει να πει αυτό; Να απολογηθεί κάποιος, επειδή κατέβηκε υποψήφιος;».