Home / Ψυχαγωγία / Δημήτρης Πανόπουλος για Μικρούτσικο: «Ουσιαστικός αλλά μακρόσυρτος» – Εβελίνα Νικόλιζα: «Να πάρουν και οι άλλοι σειρά»
Δημήτρης Πανόπουλος για Μικρούτσικο: «Ουσιαστικός αλλά μακρόσυρτος» – Εβελίνα Νικόλιζα: «Να πάρουν και οι άλλοι σειρά»
Σάββατο, 26.10.2024, 11:43
Zappit@ZAPPIT_

“Εγώ δεν το είδα καθόλου ως παιχνίδι. Είναι αυθόρμητοι, λένε αυτό που νιώθουν εκείνη τη στιγμή”.

Τη διαφωνία που είχαν μέσα στην εβδομάδα στο Buongiorno Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε η παρέα των Weekenders. Οι παρουσιαστές της εκπομπής αναφέρθηκαν στον τηλεοπτικό χρόνο που έχει κάθε μέλος ενός πάνελ προκειμένου να διατυπώσει την άποψή του και ο Δημήτρης Πανόπουλος χαρακτήρισε τον λόγο του Ανδρέα Μικρούτσικου «ουσιαστικό αλλά μακρόσυρτο».

«Πιστεύετε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεσπάθωσε; Μήπως ήταν λίγο πιεσμένος; Εγώ δεν το είδα καθόλου ως παιχνίδι. Είναι αυθόρμητοι, λένε αυτό που νιώθουν εκείνη τη στιγμή», είπε αρχικά η Δέσποινα Καμπούρη μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Πάντως ο Ανδρέας όσο ουσιαστικός είναι ο λόγος του, τόσο μακρόσυρτος είναι κάποιες φορές. Οπότε, αν ο Δημήτρης πρέπει να πει κάτι μέσα στο ορισμένο timing, αν τον διακόψουν, ενδεχομένως δεν θα το πει ποτέ», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό με το «μακρόσυρτος». Κάθε άνθρωπος έχει τον χρόνο του να διατυπώσει την άποψή του. Αυτό το πράγμα με την τηλεόραση που όλοι ξέρουν ότι υπάρχει ένα manual. Αν υπήρχε τηλεοπτικό manual, θα κάναμε 50%. Μπορεί κάποιος να μιλάει αργά και να κάνει τρομερή ανάλυση», επισήμανε ο Θανάσης Πάτρας παίρνοντας τον λόγο.

«Αν τελειώνει η εκπομπή μία συγκεκριμένη ώρα όμως, τι θα γίνει; Πρέπει να πάρουν σειρά και οι άλλοι άνθρωποι κάποια στιγμή. Πρέπει όλοι να έχουν τον χρόνο τους να μιλήσουν», κατέληξε κλείνοντας το θέμα η Εβελίνα Νικόλιζα.