Μια γυναίκα που παρέμεινε «νεκρή» για 11 λεπτά υποστηρίζει πως έχει δει τόσο τον παράδεισο όσο και την κόλαση με τα ίδια της τα μάτια.

Όλα συνέβησαν το 2019, όταν η Charlotte Holmes από τη Wichita, έκανε έναν έλεγχο ρουτίνας με τον καρδιολόγο της, όταν ξαφνικά η αρτηριακή της πίεση αυξήθηκε και έπαθε καρδιακό επεισόδιο.

Η Charlotte μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ για αυτά τα 11 λεπτά που βρισκόταν διασωληνωμένη και χωρίς τις αισθήσεις της, αποκάλυψε όλα όσα «βίωσε».

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στη εκπομπή The 700 Club, ανέφερε τα όσα είδε: «Άνοιξα τα μάτια μου και κοίταξα γύρω μου. Μπορούσα να δω τα δέντρα, μπορούσα να δω το γρασίδι, όλα ήταν τέλεια γιατί όλα στον ουρανό λατρεύουν τον Θεό».

Όπως αποκάλυψε δεν μπορούσε να περιγράψει ακριβώς το πως ήταν ο παράδεισος, αλλά ότι άγγελοι σε μεταφέρουν εκεί, όπως και στην ίδια.

Στη συνέχεια, είπε, άρχισε να αναγνωρίζει τα μέλη της οικογένειάς της που είχαν πεθάνει, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας, του πατέρα και της αδελφής της.

«Βλέπετε, δεν έμοιαζαν ηλικιωμένοι, δεν έμοιαζαν άρρωστοι, κανένας τους δεν φορούσε γυαλιά».

«Έμοιαζαν σαν να ήταν γύρω στα 30 […] Έμοιαζαν υπέροχοι». Στη συνέχεια εξήγησε το σοκ που ένιωσε όταν, στεκόμενη πίσω από τη μαμά και τον μπαμπά της, είδε ένα εκτυφλωτικά λαμπερό φως που «ήξερε» ότι ήταν ο Θεός. Δίπλα του είδε ένα μικρό παιδί, το οποίο ο Θεός την ενημέρωσε ότι ήταν ο γιος της.

«Έχασα αυτό το παιδί». «Ήμουν πεντέμισι μηνών έγκυος. Θυμάμαι να μου κρατούν το μωρό και να μου λένε: «Σαρλότ, είναι αγόρι. Και μετά πέθανε, ήταν άρρωστο»

«Έτσι, όταν έίδα αυτό το μικρό, είπα, ‘Θεέ μου, πώς είναι δυνατόν;’. Συνεχίζουν να μεγαλώνουν στον ουρανό».

Μετά από αυτή τη συγκινητική επανένωση, η Charlotte είπε πως ο Θεός επέλεξε να της δείξει ένα ακόμη πράγμα: «την άκρη της κόλασης».

«Κοίταξα κάτω, και η μυρωδιά, ήταν σαν σάπια σάρκα – έτσι μύριζε – και μετά ακούγονταν κραυγές» αφηγήθηκε. «Αφού είδα την ομορφιά του παραδείσου, η αντίθεση με το να βλέπεις την κόλαση είναι σχεδόν αφόρητη».

Στη συνέχεια, είπε ότι άκουσε τον πατέρα της να της δίνει εντολή «να επιστρέψει και να μοιραστεί» αυτά που έμαθε με τον κόσμο. Και, ξαφνικά, ανέφερε πως ένιωσε τον εαυτό της να τραβιέται και πάλι πίσω στο σώμα της και έτσι βρέθηκε ξανά στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Η Charlotte ανάρρωσε πλήρως και πήρε εξιτήριο δύο εβδομάδες αργότερα, αφηγώντας την ιστορία που έζησε παντού.

Δυστυχώς, τέσσερα χρόνια αργότερα, σε ηλικία 72 ετών, το Νοεμβρίου του 2023, έφυγε από την ζωή.