Γιώργος Παπαδάκης για Κωνσταντίνο και Ηλία Δρούλια: «Αν έχετε αδελφική σχέση με τον Κασιδιάρη, να την χαιρόσαστε»

Σάλο έχει προκαλέσει η μαντινάδα που αφιέρωσαν ο Κωνσταντίνος και ο Ηλίας Δρούλιας στον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος διασκέδασε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται τα δύο αδέλφια, ενώ βρισκόταν σε άδεια από τις φυλακές.

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στην μαντινάδα του ανέφερε: «Λάθος κεφάλι χτύπησες Ηλία αδελφάκι, έπρεπε να τις έριχνες στον γέρο Παπαδάκη».

Ο Γιώργος Παπαδάκης σήμερα (23/10), μέσα από την εκπομπή του απάντησε στα αδέλφια. Συγκεκριμένα, ο επιτυχημένος παρουσιαστής είπε: «Στον φασισμό δεν απαντάω με τίποτα! Λένε ότι δεν πρέπει να λογοκρίνεται η τέχνη. Είναι τέχνη ο φασισμός, αδέλφια Δρούλια; Εγώ κάποια άλλα πράγματα ξέρω για την ελευθερία στην τέχνη και διαφορετικά εισπράττω τα μηνύματα. Εσείς φαίνεται ότι στον αδελφό σας, γιατί αδελφό σας τον χαρακτηρίσατε, που έχει καταδικαστεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης… Τι να σας πω. Αν έχετε αδελφική σχέση, να την χαιρόσαστε! Στον φασισμό δεν απαντάω».

Ακόμα, ο Γιώργος Παπαδάκης σημείωσε: «Αυτό το βίντεο κυκλοφόρησε και υπάρχουν και σχόλια, “καλά τα είπες, αδελφέ” και “καλά να του κάνουνε” και τα λοιπά. Αν ένας παλαβός βλέποντας το πει “ξέρεις κάτι, αν τον δω στον δρόμο, θα του κοπανήσω μία στο κεφάλι;”».