Home / Ψυχαγωγία / Γιούλικα Σκαφιδά: «Ήθελα να λύσω την παρεξήγηση, δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια»
Γιούλικα Σκαφιδά: «Ήθελα να λύσω την παρεξήγηση, δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια»
Τετάρτη, 23.10.2024, 01:56
Zappit@ZAPPIT_

“Δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου. Πήγα σε μία εκπομπή και πριν με ρωτήσουν το οτιδήποτε, αρχίζουν και μου λένε για τη γενναιότητα των μαμάδων που μεγαλώνουν μόνες τους το παιδί τους” δήλωσε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Την Γιούλικα Σκαφιδά υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η ηθοποιός μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της με τον ερχομό του γιου της και τα σχόλια περί μονογονεϊκής οικογένειας που την ενόχλησαν.

«Ήθελα να λύσω την παρεξήγηση ότι δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου. Πήγα σε μία εκπομπή και πριν με ρωτήσουν το οτιδήποτε, αρχίζουν και μου λένε για τη γενναιότητα των μαμάδων που μεγαλώνουν μόνες τους το παιδί τους. Επειδή ήταν η εκπομπή ζωντανή, δεν μπόρεσα να πω τίποτα. Μετά είπα ότι αυτό δεν είναι ωραίο, είναι άδικο γιατί δεν είμαι μόνη μου, οπότε θέλησα να τακτοποιήσω το πράγμα» ξεκαθάρισε η Γιούλικα Σκαφιδά.

«Δεν θέλω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή όχι γιατί είμαι κρυψίνος, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Αν δούλευα στην τράπεζα, δεν θα χρειαζόταν» σχολίασε η Γιούλικα Σκαφιδά.