«Προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι υπό την ηγεσία του. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς περιστροφές» σημειώνει στην ανάρτησή του ο Παύλος Γερουλάνος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παύλος Γερουλάνος επικοινώνησε και με τον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά και με τον Χάρη Δούκα. Μάλιστα, στον Χάρη Δούκα φέρεται να τόνισε ότι προσβλέπει σε συνεργασία μαζί του, τόσο στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στην Αθήνα. 

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Παύλος Γερουλάνος για τη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές

Ο Παύλος Γερουλάνος μέσω Χ έκανε την πρώτη του δήλωση για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ και τη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη έναντι του Χάρη Δούκα. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου
EMAIL
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ
Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Ευχαριστούμε!
Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι υπό την ηγεσία του.

Χωρίς αστερίσκους, χωρίς περιστροφές. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Χάρη Δούκα για τον αγώνα του σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Η μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων μας και τις δύο Κυριακές δημιούργησαν ένα πολιτικό αποτέλεσμα δυναμικής για την Παράταξη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε συνθήκες ρευστοποίησης του πολιτικού σκηνικού.

Σήμερα ολοκληρώθηκε μια υποδειγματική εσωκομματική διαδικασία από την οποία το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενισχυμένο, όπως και η ηγεσία του. Και από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές και το τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο.

Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι υπό την ηγεσία του. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς περιστροφές. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Χάρη Δούκα για…— Pavlos Yeroulanos (@P_Yeroulanos) October 13, 2024