«Βόμβα» από τον Πανναξιακό – Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Μανωλά

Μεταγραφική «βόμβα» από τον Πανναξιακό, καθώς ποδοσφαιριστής της ομάδας της Νάξου για την σεζόν 2024-25, θα είναι ο πολύπειρος αμυντικός Κώστας Μανωλάς.

Παρά τα όσα ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα και έκαναν λόγο για επιστροφή του Ναξιώτη στόπερ στη Ρόμα, ο ίδιος το διέψευσε μέσω των social media.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, όσο ο Κώστας Μανωλάς λάμβανε μέρος στις προπονήσεις του Πανναξιακού, τόσο φούντωνε το ενδεχόμενο ο ίδιος να θελήσει να επιστρέψει στην ομάδα όπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο.

Όπερ και εγένετο. Καθώς το απόγευμα της Τετάρτης ο Πανναξιακό ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Μανωλά, που είναι σίγουρα η μεγαλύτερη «βόμβα» στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η μεγάλη οικογένεια του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου, με πολύ μεγάλη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, ανακοινώνουν την έλευση του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά στην ανδρική ομάδα.

Ο παίκτης που φόρεσε την φανέλα της Α.Ε.Κ, του Ολυμπιακού, της Roma, της Napoli, o παίκτης που τίμησε τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων και της Εθνικής Ανδρών, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που έχει θαυμάσει η Ευρώπη, ο Ναξιώτης που έχει επιλέξει τον τόπο καταγωγής του για κατοικία της οικογένειάς του, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναξιακού στο φετινό πρωτάθλημα .

Κώστα, καλώς όρισες! Η συνέχεια στα γήπεδα!»