6 ώρες πριν

Βόλος: Εξέγερση στο Κατάστημα Κράτησης Νέων – Άμεσα αντιμετωπίστηκε η φωτιά που έβαλαν οι κρατούμενοι – ΒΙΝΤΕΟ 02:09, Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024 κοινωνία Την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής προκάλεσε η φωτιά που έβαλαν σε στρώματα και στο προαύλιο οι κρατούμενοι στο Κατάστημα Κράτησης Νέων στον Βόλο κατά τη διάρκεια εξέγερσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, που αντιμετώπισαν άμεσα στο περιστατικό και δεν χρειάστηκε να παραμείνουν πολλή ώρα στο σημείο.
Σημειώνεται ότι η εξέγερση εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ του Σαββάτου (26/10), με αφορμή το θάνατο ενός 21χρονου κρατούμενου στη φυλακή του Βόλου.
Δείτε σχετικό βίντεο ΒΟΛΟΣ Μοιράσου το: Πάτρα: Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας – Γυναίκα κατήγγειλε σωματική κακοποίηση από τον σύζυγό της – Αναζητείται ο δράστης Ρωσία: Συντριβή ελικοπτέρου στη Μόσχα – Τέσσερις νεκροί – Γιατρός και διασώστες ανάμεσα στα θύματα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 0 – 4: Δήλωση τίτλου από τη… διαστημική Μπαρτσελόνα μέσα στο Μπερναμπέου

Καθολική Εκκλησία Ελλάδος: Τι ισχυρίζονται οι δύο ιερείς που εμπλέκονται στο σκάνδαλο – Στην Αθήνα ειδικός ανακριτής από το Βατικανό