Βίντεο: Άγρια επίθεση ταύρου στον «χειρότερο ματαδόρ του κόσμου» – Τον πέταξε στον αέρα και τον κάρφωσε με τα κέρατα

Ένας Περουβιανός ταυρομάχος χαρακτηρίζεται από την Daily Mail ως ο «χειρότερος ματαδόρ του κόσμου», αφού τραυματίστηκε σοβαρά από έναν ταύρο στο πόδι και τα οπίσθια κατά τη διάρκεια της πρώτης του «μάχης» στη Μαδρίτη.

Ένα βίντεο απαθανάτισε τη φρικτή στιγμή που ο Andrés Roca Rey, 27 ετών, καρφώνεται από ένα από τα τεράστια κέρατα του ζώου πριν εκσφενδονιστεί.

Στη συνέχεια, το ζώο τον σήκωσε στον αέρα, με αποτέλεσμα να κάνει μία τούμπα – σαν ακροβατικά – πριν πέσει με δύναμη στην άμμο και αρχίσει να στριφογυρίζει για να προστατευτεί.

Ο αφηνιασμένος ταύρος εξαπέλυσε και δεύτερη επίθεση, σκίζοντας τη στολή του ταυρομάχου. Κάποιοι θεατές έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ αυτός βρισκόταν ξαπλωμένος στο έδαφος.

Οι θεατές προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον εξαγριωμένο ταύρο χρησιμοποιώντας χρωματιστά σεντόνια προκειμένου να επιχειρήσουν να του αποσπάσουν την προσοχή από τον τραυματισμένο ταυρομάχο.

Εν τω μεταξύ, ευτυχώς, ο άνδρας ήταν σε θέση να σηκωθεί και να σταθεί στα πόδια του, αποχωρώντας κουτσαίνοντας, και υποβασταζόμενος, από το ρινγκ των ταυρομαχιών Las Ventas.

Ο Roca Rey φέρεται να τραυματίστηκε στον γλουτιαίο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ιατρικό κέντρο της αρένας ταυρομαχιών.

Ήταν ο πρώτος αγώνας του ταυρομάχου στην έκτη ταυρομαχία του Φθινοπωρινού Φεστιβάλ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ταυρομάχος δέχεται επίθεση από ταύρο

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ταυρομάχος απασχόλησε τα ΜΜΕ, καθώς είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας το 2016, όταν είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά από έναν ταύρο και το βίντεο είχε γίνει viral.

Ήταν η τέταρτη φορά που ο Ρόκα Ρέι τραυματίστηκε από ταύρο εκείνη την χρονιά.  Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχαν περάσει παρά λίγες μέρες από ένα προηγούμενο περιστατικό, κατά το οποίο είχε χάσει τις αισθήσεις του έπειτα από επίθεση ταύρου.

Το βίντεο δείχνει πως ο ταυρομάχος… αστόχησε σε απόσταση αναπνοής, με αποτέλεσμα ένας αυτόπτης μάρτυρας να αναρωτιέται αν θα έπρεπε να σκεφτεί να ακολουθήσει μια διαφορετική καριέρα.

Ο ταύρος φαίνεται να πιάνει τον Ρόκα Ρέι με τα κέρατά του, καθώς προσπαθεί να εκτελέσει μια εντυπωσιακή κίνηση με την κάπα του.

Οι σοκαρισμένοι θεατές παρακολουθούν τον άνδρα να περιστρέφεται γύρω από τα κέρατα του ταύρου πριν το ζώο τον ρίξει στο χώμα της αρένας.

Για λίγα δευτερόλεπτα, πριν οι θεατές σπεύσουν να του προσφέρουν βοήθεια, ο ταύρος, που ζυγίζει 635 κιλά, τον χτυπούσε και τον πατούσε με δύναμη.

Οι περισσότεροι φοβήθηκαν για τα χειρότερα καθώς ο ταυρομάχος φαινόταν να είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πόσο σοβαρά είναι τα τραύματά του, αλλά φέρεται να έχει υποστεί διάσειση και κάταγμα στο δεξί του ζυγωματικό. 

Οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση στον άνδρα, προκειμένου να μπορέσει να αναρρώσει.