Οι ολογραφικές οθόνες, που θυμίζουν Head Up Display θα είναι το μέλλον στα αυτοκίνητα ώστε οι οδηγοί να οδηγούν με ασφάλεια και φυσικά να μην παίρνουν τα μάτια τους από το δρόμο. Η τεχνολογία που βασίζεται η ολογραφική οθόνη και αναπτύσσεται από τη Hyundai αποτελείται από έναν προβολέα υψηλής τεχνολογίας καθώς και σε ένα διαφανές φιλμ που εφαρμόζεται στο παρμπρίζ.«Αυτό αυξάνει την οδηγική ασφάλεια γιατί οι οδηγοί μπορούν να δουν όλες τις πληροφορίες ταυτόχρονα χωρίς να παίρνουν τα μάτια τους από το δρόμο», τονίζει η εταιρεία.

Ο Jung Soo-kyung, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και επικεφαλής της  μονάδας ηλεκτρονικών αυτοκινήτων της κορεατικής εταιρείας, δήλωσε:

«Ξεκινώντας με αυτή τη νέα τεχνολογική εξέλιξη που χρησιμοποιεί το παρμπρίζ του οχήματος , σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τις συντονισμένες προσπάθειές μας στο συνδυασμό οπτικών σε διάφορους τομείς, όπως τις ολογραφικές οθόνες για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους οχημάτων και 3D».

Η Zeiss θα συνεργάζεται , προσφέροντας  συστήματα ολογραφικής αναπαραγωγής . Οι πληροφορίες μπορούν να προβληθούν στη διαφανή οθόνη εντός επιπέδου στο κάτω τμήμα του παρμπρίζ. Αναμένεται να τις δούμε στα πρώτα της μοντέλα το 2027.