Σε ένα παλιό εργοστασιακό χώρο της δεκαετίας του 1950 που διαθέτει ένα κτίσμα του 1800 και διάφορους άλλους βοηθητικούς χώρους στον Ταύρο θα στηθεί τις επόμενες ημέρες το στρατηγείο του Στέφανου Κασσελακη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο έχει γίνει ολική ανακατασκευή και ανακαίνιση και ενοικιάστηκε για να στεγάσει το επιτελείο του κ. Κασσελάκη. Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούνται για εκθέσεις και events.

Εκεί εκτός από το γραφείο του κ. Κασσελάκη, θα υπάρχουν χώροι για τους στενούς συνεργάτες του αλλά και γραφεία για τους εθελοντές. Ήδη μέσω της πλατφόρμας www.odikosmassyriza.gr έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 3.500 εθελοντές από ολόκληρη τη χώρα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ήδη τουλάχιστον 1.050 άτομα από την Αττική περιμένοντας να αξιοποιηθούν άμεσα.

Στο κτίριο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να εγκατασταθούν ο διευθυντής του γραφείου του κ. Κασσελάκη Μανώλης Καπνισάκης οι υπεύθυνοι γραφείου Τύπου Μπάμπης Παπαδάκης και Ευγενία Κουντούρη, καθώς και οι Κωνσταντίνα Μουτζουρούλια και Κωνσταντίνος Μαρκέτος που χειρίζονται τα social media.Πηγές του πρώην προέδρου ανέφεραν ότι έχει ενοικιαστεί ως τις δεύτερες εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ που υπολογίζονται για τις αρχές Δεκεμβρίου. Το αν το συμβόλαιο ενοικίασης μπορεί να επεκταθεί πέραν αυτής της ημερομηνίας είναι ένα ερώτημα που τίθεται, όπως και το ποιοι είναι οι σκοποί του, αφού για κάποιους στον ΣΥΡΙΖΑ η κίνηση αυτή αποτελεί ένδειξη δημιουργίας νέου κόμματος από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Η ενοικίαση έγινε, καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα email του μέσα σε μια νύχτα.Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντα κινείται με διαφάνεια. Θα μπορούσαν απλά επικοινωνώντας μαζί μας να μάθουν την αλήθεια και να αποφεύγουν τις εσφαλμένες πληροφορίες που γράφονται. Ένα τηλεφώνημα θα ήταν αρκετό», τονίζουν από την πλευρά τους κύκλοι του πρώην προέδρου.

Ας σημειωθεί ότι φωτιά μέσα στο Σαββατοκύριακο έβαλε και δημοσίευμα των Νέων, στη στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου, όπου αναφερόταν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης σε μάζωξη λίγων ατόμων την περασμένη εβδομάδα, όταν ερωτήθηκε από κάποιον «γιατί δεν κάνεις κόμμα, δικό σου, και επιμένεις να είσαι υποψήφιος αφού όπως λες έχεις τον κόσμο μαζί σου;», ο πρώην πρόεδρος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται να απάντησε ότι «στόχος του είναι πρώτα να εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, να τον φτάσει στο μη περαιτέρω, στο 0,5% δημοσκοπικά αν είναι δυνατόν, και εν συνεχεία θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός καινούργιου “ΣΥΡΙΖΑ”. Ενός κόμματος δηλαδή, το οποίο θα κινείται στην Αριστερά, αλλά δεν θα διαθέτει τις παθογένειες του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγές των «87» αντέδρασαν αμέσως στο δημοσίευμα και ανέφεραν εις απάντηση των παραπάνω: «Η σιωπή και η μη διάψευση δημοσιευμάτων σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Κασσελάκης θέλει να εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1500m2, επιβεβαιώνει την αλήθεια και των δημοσιευμάτων και των προθέσεων του έκπτωτου κ. Κασσελάκη.

Το δημοσίευμα επιβεβαιώνει ότι ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν την διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας

Θα παρακολουθούμε τα έκτροπα για την ίδρυση του κόμματος Κας τον κατήφορο που θα φτάσει και στην δημόσια στήριξη της ΝΔ. Το έχει ξανακάνει άλλωστε».