Το σόου της Victoria’s Secret επέστρεψε μετά από 6 χρόνια απουσίας και ανάμεσα στους περίφημους αγγέλους της ήταν και μία Ελληνίδα.

Η Ανθή Φακιδάρη έγινε έτσι το πρώτο μοντέλο από την Ελλάδα που περπατά σε πασαρέλα της Victoria’s Secret.

Η 21χρονη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι με καταγωγή από την Κρήτη και τα Τρίκαλα και έγινε κατά τύχη μοντέλο, όταν ο πατέρας της την πήρε μια μέρα στο πλατό του Alpha όπου εργαζόταν ως καμεραμάν. Εκεί την προσέγγισαν για πρώτη φορά και της είπαν ότι θα μπορούσε να έχει μέλλον στο χώρο της μόδας.

Έκτοτε, μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας, Παρισιού, Μιλάνο και πρόσφατα στη Νέα Υόρκη όπου περπάτησε στην πασαρέλα του Ralph Lauren, ενώ έχει συμμετάσχει και σε επιδείξεις άλλων κορυφαίων σχεδιαστών όπως ο Giorgio Αrmani και ο Elie Saab. Η Ferrari την επέλεξε πρόσφατα ως το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιάς της.

Όσο για την χθεσινή επίδειξη, η Ανθή Φακιδάρη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και φρόντισε να μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια αλλά και από την πασαρέλα της.

Η διεθνής Ελληνίδα του μόντελινγκ, φρόντισε μάλιστα να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα τόσο από την προετοιμασία της όσο και από την πασαρέλα που έκανε, φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο θαλασσί σετ εσωρούχων.

Η καλλονή Ανθή: 

Λάμψη, φτερά και διάσημα μοντέλα: Όσα έγιναν στην επίδειξη της Victoria’s Secret

Το εμβληματικό σόου πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα – ναυαρχίδα της Victoria’s Secret στη Νέα Υόρκη μετά από 6 χρόνια διακοπής. Η Σερ ήταν η κεντρική ερμηνεύτρια της βραδιάς με την Lisa του συγκροτήματος Blackpink και την Τyla να πλαισιώνουν επίσης μουσικά το σόου.

Επιστρέφοντας μετά από μια εξαετή παύση, καθώς τα σόου σταμάτησαν το 2019 (το τελευταίο πραγματοποιήθηκε το 2018) εν μέσω επικρίσεων για την έλλειψη ποικιλομορφίας και συνάφειας σε ένα μεταβαλλόμενο τοπίο στη μόδα, η Victoria’s Secret υποσχέθηκε να επαναφέρει τη «λάμψη, τα φτερά, τη μόδα και τη μουσική ψυχαγωγία».

Όσοι λοιπόν παρακολούθησαν το χθεσινό σόου, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια επανένωση αυθεντικών αγγέλων και νέων προσώπων. Η βετεράνος της Victoria’s Secret Τζίτζι Χαντίντ άνοιξε το σόου με ένα ζευγάρι ροζ φτερά, ακολουθούμενη από ένα πλήθος άλλων παλιών αγγέλων, όπως η Jasmine Tookes, η Grace Elizabeth και η Taylor Hill. Οι Candice Swanepoel, , Αντριάνα Λίμα, Αλεσάντρα Αμπρόσιο και Τάιρα Μπανκς περπάτησαν επίσης για άλλη μία φορά στην πασαρέλα, ενώ πλαισιώθηκαν από σύγχρονους «αγγέλους», όπως οι Devyn Garcia, Ashley Graham, Alex Consani και Paloma Elsesser.

Στο σόου συμμετείχε επίσης και το μοντέλο Βαλεντίνα Σαμπάιο από τη Βραζιλία, η οποία ήταν το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο που εκπροσώπησε το brand το 2019. Εκτός από την Σαμπάιο, στην πασαρέλα περπάτησε και το τρανσέξουαλ μοντέλο Άλεξ Κονσάνι, σε μια προσπάθεια της Victoria’s Secret να επεκτείνει τις προσπάθειές του να είναι πιο περιεκτικό.