Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στους θαυμαστές της η Κριστίνα Αγκιλέρα με τη δραματική απώλεια βάρους της.

Η 43χρονη τραγουδίστρια παραβρέθηκε σε μία εκδήλωση την Παρασκευή με ένα βίντεο που τράβηξε κάποιος θαυμαστής της να γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς να εκφράζουν τις ανησυχίες τους για τη δραματική μεταμόρφωσή της και να τονίζουν πως είναι «πιο αδύνατη από ποτέ».

Φυσικά, οι φήμες για χρήση Ozempic φούντωσαν ξανά καθώς το τελευταίο διάστημα η Κριστίνα Αγκιλέρα επιδεικνύει το όλο και πιο λεπτό σώμα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στο Barry’s Bootcamp, ένα στούντιο γυμναστικής στο Δυτικό Χόλιγουντ και για την εκδήλωση φόρεσε ένα στενό, δερμάτινο κορμάκι με δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο.

Η Αγκιλέρα δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα στα δικά της social media, με τους χρήστες να σπεύδουν να σχολιάσουν από κάτω την μεγάλη απώλεια βάρους της. Κάποιοι αμφέβαλαν εάν γυμνάζεται, ρωτώντας την μάλιστα αν έχει πατήσει ποτέ το πόδι της σε γυμναστήριο, ισχυριζόμενοι μάλιστα πως τα κιλά τα έχασε χάρη στη χρήση Ozempic.

Ένα βίντεο στο Twitter από την εκδήλωση προκάλεσε επίσης εκτεταμένη συζήτηση, με κάποιους να υποθέτουν ότι το έχει παρατραβήξει με το Ozempic και πως τώρα δείχνει σαν να είναι άρρωστη.

Ένας χρήστης την συνεχάρη για το πόσο «καταπληκτική» ήταν και έγραψε: «Η Κριστίνα Αγκιλέρα δείχνει καλή ακόμα και σε κανονικό φωτισμό όταν δεν είναι στην σκηνή ή σε ένα σκηνικό. Έχει μεν πάρει Ozempic, αλλά εξακολουθεί να είναι καταπληκτική».

Ένας άλλος, χρησιμοποιώντας στίχο από το single της «What A Girl Wants» του 1999, έγραψε: «Το Ozempic δεν είναι αυτό που θέλει ένα κορίτσι ή αυτό ου χρειάζεται ένα κορίτσι». Ένας άλλος χρήστης ισχυρίστηκε ότι μπορούσε να δει τη μυική ατροφία, τη λέπτυνση της μυικής μάζας και είπε ότι «σίγουρα παίρνει Ozempic».

Άλλα σχόλια ανέφεραν για το πώς η μεταμόρφωσή της πλέον είναι «υπερβολική» και πως «δεν δείχνει καλά». «Μερικές φορές το να προσπαθείς να επιστρέψεις στο παλιό σου βάρος δεν είναι καλό» τουίταρε κάποιος προσθέτοντας: «Φαίνεται άρρωστη». Σε απάντηση, ένας άλλος θαυμαστής έγραψε: «Αυτό επίσης δεν είναι το παλιό της βάρος. Νομίζω ότι μπορεί να είναι η πιο αδύνατη που υπήρξε ποτέ. Κοιτάξτε τα χέρια της».

Υπήρξαν βέβαια και κάποιοι θαυμαστές που την υπερασπίστηκαν και είπαν ότι έδειχνε υπέροχη χάρη στη «φυσική μεταμόρφωση». «Όλη αυτή η συζήτησης για την Κριστίνα Αγκιλέρα και το σώμα της είναι πραγματικά αηδιαστική. Η Κριστίνα ήταν πάντα αδύνατη, ήταν φυσικά αδύνατη ως έφηβη. Το σώμα της κυμαινόταν με τα χρόνια, όπως συμβαίνει όταν κάποιος μεγαλώνει, ζει και έχει παιδιά. Ozempic ή όχι, δείχνει καταπληκτική. Αφήστε την ήσυχη».

Τι έχει πει η ίδια η Αγκιλέρα για το βάρος της στο παρελθόν

Πάντως, η ίδια η Κριστίνα Αγκιλέρα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Glamour τον Αύγουστο ότι την έκαναν να ντρέπεται καθ’ ολη τη διάρκεια της καριέρας της.

Όπως είπε, τα αφεντικά της, στα πρώτα χρόνια της στη μουσική βιομηχανία, ήταν δυσαρεστημένα όταν πήρε βάρος στα 20 της. «Όταν είσαι έφηβος, έχεις πολύ διαφορετικό σώμα από ό,τι όταν είσαι στα 20 σου. Άρχισα να γεμίζω, και τότε αυτό ήταν απαράδεκτο γιατί έλεγαν: «Ω, γίνεται πιο χοντρή».