Η ανατροπή φορτηγού στην Περιφερειακή οδό του Αιγάλεω έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έντονο μποτιλιάρισμα όχι μόνο στην περιοχή αλλά και σε άλλους δρόμους του Λεκανοπεδίου.

Η ημέρα δεν ξεκίνησε καλά για τους οδηγούς στους δρόμους της Αθήνας. Ο κυκλοφοριακός φόρτος ήταν έντονος από νωρίς το πρωί αλλά επιδεινώθηκε από την ανατροπή φορτηγού στην Περιφερειακή οδό του Αιγάλεω.

Αποτέλεσμα του συμβάντος είναι να διακοπεί η κυκλοφορία στο σημείο και να κλείσουν οι είσοδοι από Διυλιστήρια και Λεωφόρο ΝΑΤΟ στην κατεύθυνση προς Άνω Λιόσια.

Εκτός από αυτό έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα υπάρχει στον Κηφισό και στη Λεωφόρο Κηφισίας, ανά τμήματα αυτής, στην Κατεχάκη, στο ρεύμα από Ηλιούπολη αλλά και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Επίσης, καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας: Ειδικότερα προς: Άνω των 30′ από Φυλής έως Λεωφόρο Κηφισίας, άνω των 30′ από Μεταμόρφωση (είσοδο από Λαμία) έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία, 10′-15′ από Πλακεντίας έως Λεωφόρο Κηφισίας.

Αρχική φωτογραφία: Αρχείο.