Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; – Είναι πρώην παίκτης του Survivor

Το γλυκό αγοράκι που απεικονίζεται στην φωτογραφία, είναι γνωστός Έλληνας παρουσιαστής, ο οποίος στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε δύο κύκλους του Survivor.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Στέλιο Χανταμπάκη στην παιδική του ηλικία!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου του 1986 και έχει καταγωγή από τον Βόλο. Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί επαγγελματικά και με το ποδόσφαιρο, αλλά και με το μόντελινγκ.

Το κοινό τον έχει απολαύσει σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και το «ΦΜ Live».

Το 2017 πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στο Survivor, το οποίο επέστρεφε στην ελληνική τηλεόραση έπειτα από επτά χρόνια. Ο πέμπτος ελληνικός κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένος.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης τότε είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με ένα μεγάλο μέρος του κοινού να σχολιάζει αρνητικά τον παίκτη.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor, είχε αναφέρει: «Το Survivor σήμερα τελείωσε για μένα, γυρίζω σε κάτι πάρα πολύ όμορφο, την οικογένειά μου, ό,τι πιο όμορφο έχω στη ζωή μου. Φεύγω με πολύ όρεξη και δύναμη να ομορφύνω τη ζωή μου σε όλα τα κομμάτια. Η σκέψη μου είναι ότι οποιαδήποτε στιγμή μίλησα, υπήρχε λόγος να μιλήσω. Οποιαδήποτε στιγμή ήρθα σε κόντρα με κάποιον συμπαίκτη μου ήταν γιατί πραγματικά δεν είχαμε την ίδια άποψη για το παιχνίδι, δεν παίζαμε με τους ίδιους όρους, τους ίδιους κανόνες και υπήρχε πραγματικός λόγος!».

«Έπαιξα με όλη μου τη δύναμη και πάρα πολύ τίμια, δεν «πάτησα» σε κανέναν άλλο συμπαίκτη μου ή αντίπαλο. Δεν με ένοιαξε καθόλου η πείνα, δεν με άγγιξε καθόλου το αγωνιστικό κομμάτι, δεν με ενοχλεί καθόλου που με κάποιους δεν ήρθα πολύ κοντά, δεν με συμπάθησαν γιατί ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες και βλέπαμε διαφορετικά το παιχνίδι. Το σημαντικότερο έπαθλο είναι η εκτίμηση του κόσμου και η εκτίμηση γενικότερα των ανθρώπων που συμβίωνα μαζί τους», είχε προσθέσει.

Ένα χρόνο μετά την συμμετοχή του στο Survivor, ο Στέλιος Χανταμπάκης πήρε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 Nomads, με τον παρουσιαστή να καταφέρνει να κερδίζει το παιχνίδι.

Το 2023 επέστρεψε στο Survivor, λαμβάνοντας μέρος στον «All Star» κύκλο του παιχνιδιού, με τον παίκτη να αποχωρεί τελικά οικειοθελώς.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει μετά την αποχώρησή του, στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε εξομολογηθεί πως: «Είναι δύσκολες καταστάσεις εκεί πέρα, σε πειράζουν πολύ περισσότερα πράγματα από ό,τι έξω. Δηλαδή τα σκέφτεσαι διαφορετικά, πονάς, πεινάς, σου λείπουν οι άνθρωποι σου, παίζεις για ένα τόσο σημαντικό έπαθλο που το θέλουν όλοι οπότε είναι δύσκολα».

«Νομίζω πως εγώ είμαι ένας πολύ γεμάτος άνθρωπος και προσπάθησα με όλη μου τη δύναμη γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω κάπως ούτε την ψυχολογική μου κατάσταση ούτε τους υπόλοιπους παίκτες με το να βάλω και άλλα πράγματα να υπάρχουν. Οπότε όταν μπορούσα κέρδισα και όταν δεν μπορούσα, καταλάβαινα ότι είμαστε μέχρι εδώ», είχε τονίσει.

Επίσης, είχε εξηγήσει πως: «Με βοήθησε πάρα πολύ το ότι έκλεινα τα μάτια μου για αρκετές ώρες στην καλύβα και σκεφτόμουν εκτός παιχνιδιού τελείως. Δηλαδή μόλις πήγαινα να σκεφτώ κάτι, να αισθανθώ κάτι για το Survivor έλεγα: “Έχεις φύγει, ξαναγύρνα λίγο πίσω και πάμε”. Παιδιά, ταξίδια, διακοπές, δουλειές και όλο αυτό με βοηθούσε πάρα πολύ. Όπως είπαν και αρκετά παιδιά, η αλήθεια είναι ότι από τον δεύτερο μήνα και μετά ένιωθα πάρα πολύ πιεσμένος».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι εδώ και έντεκα χρόνια παντρεμένος με την Όλγα Πηλιάκη. Στη διάρκεια της κοινής τους ζωής, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον Μανώλη, που ήρθε στην ζωή το 2013 και την Μαλένα που γεννήθηκε το 2016.

Από τον Σεπτέμβριο του 2024, ο Στέλιος Χανταμπάκης και η οικογένειά του, ζουν μόνιμα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μαδρίτη.

Την είδηση είχε κάνει γνωστή ο ίδιος, μέσα από ανάρτησή του στο προφίλ του στο Instagram. Ο παρουσιαστής είχε ανεβάσει δύο οικογενειακές τους φωτογραφίες και είχε γράψει στη λεζάντα: «Με ανάμεικτα συναισθήματα και ένα αυτοκίνητο γεμάτο πράγματα… Πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο! Ισπανία σου ερχόμαστε!».