Στην καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία ότι ένας μασκοφόρος άνδρας με κουκούλα της επιτέθηκε επιδεικνύοντας της τα γεννητικά του όργανα, προχώρησέ το βράδυ της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου μια νεαρή γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα το προστατικό σημειώθηκε περίπου στις 20:30 το βράδυ στην περιοχή πάνω από το Α΄ Νεκροταφείο Αλεξανδρούπολης, όπου ένας κοντόσωμος άνδρας με κουκούλα και ιατρική μάσκα, ο οποίος ήταν κρυμμένος πίσω από αυτοκίνητο μόλις η γυναίκα πλησίασε στο σημείο, πετάχτηκε επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα. Στην συνέχεια η νεαρή γυναίκα κατευθύνθηκε σε διπλανό κατάστημα όπου υπήρχε κόσμος και έτσι ο επιδειξίας δεν την ακολούθησε. Αργότερα όμως τον αντιλήφθηκε κρυμμένο σε άλλη γωνία δρόμου της περιοχής και έσπευσε να απομακρυνθεί. Το γεγονός καταγγέλθηκε στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν στοιχεία για το πρόσωπό του ώστε να αναγνωρισθεί, αφού φορούσε την μάσκα και κουκούλα.

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα  e-evros.gr η γυναίκα που είχε την δυσάρεστη εμπειρία, στην ίδια περιοχή υπάρχει φροντιστήριο για μαθητές και ίσως υπάρξει παρόμοιο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο και για μικρά παιδιά. Εάν κάποιος άλλος αντιληφθεί τον συγκεκριμένο άνθρωπο στην ίδια ή άλλη περιοχή, θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα την αστυνομία για να εντοπιστεί και να ελεγχθεί.

Πηγή:e-evros.gr

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Χορηγός Επικοινωνίας