Η γερμανική εταιρεία λάνσαρε πρόσφατα περιορισμένο αριθμό μηχανών espresso σε συνεργασία με την La Marzocco.

Η επιρροή της Porsche στον αυτοκινητικό κόσμο είναι αδιαμφισβήτητη. Και αντιλαμβάνεσαι πόσο φανατικοί είναι ορισμένοι φίλοι της μάρκας, όταν λανσάρει… μηχανές espresso και αυτές γίνονται ανάρπαστες.

Κάτι τέτοιο συνέβη πρόσφατα, με τις Porsche και La Marzocco να λανσάρουν δύο περιορισμένες εκδόσεις της premium καφετιέρας Linea Micra, ένα από τα κορυφαία μοντέλα της ιταλικής βιομηχανίας.

Η τιμή για την Porsche x La Marzocco Linea Micra σε απόχρωση Slate Grey πωλείται στις ΗΠΑ έναντι 6.555 δολαρίων προ φόρων, ενώ η έκδοση Martini Racing έναντι 6.949 δολαρίων.

Το απίστευτο είναι πως η τελευταία ξεπούλησε μέσα σε 8 ώρες! Δηλαδή, σε λιγότερο από μία ημέρα, και οι 911 μονάδες της «αγωνιστικής» έκδοσης εξαφανίστηκαν.

Αισθητικά, είναι σίγουρα η πιο εντυπωσιακή, καθώς την εμπνεύστηκαν από την κλασική 911 Carrera RSR. Άσχετα που στην πραγματικότητα αγοράζεις μία στολισμένη με Porsche αισθητική Linea Micra.

Όχι πως αυτό είναι λίγο, καθώς μιλάμε για μία κορυφαίας ποιότητας μηχανή espresso με τεχνολογία διπλού boiler, με σταθερότητα θερμοκρασίας επαγγελματικών μηχανών και πολλά ακόμα.

Μία απλή Linea Micra κοστίζει μόνη της 3.900 δολάρια, συνεπώς μερικοί πλήρωσαν σχεδόν τα διπλά λεφτά για την Porsche αισθητική.

Η οποία είναι έκδηλη, καθώς τα περιστροφικά μπουτόν της μηχανής έρχονται από τον επιλογέα προγράμματος οδήγησης των σύγχρονων Porsche, ενώ η απεικόνιση της πίεσης θυμίζει το στροφόμετρο.

Επιπλέον, μπορείς να τη χειριστείς ψηφιακά και απομακρυσμένα μέσω της εφαρμογής La Marzocco Home.

Porsche και La Marzocco παρουσίασαν επίσης την Pico Espresso Grinder που είναι η πιο μικρή και η πιο προσιτή μηχανή αυτής της συνεργασίας και διατίθεται για 1.840 δολάρια προ φόρων. Μαζί, υπάρχουν και σετ κούπες espresso που κοστίζουν 90-99 δολάρια.