Ο σοβαρός τραυματισμός της 14χρονης στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι το μεσημέρι της Πέμπτης προκλήθηκε από πέντε μεγάλα κομμάτια σοβά που έπεσαν από μπαλκόνι πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς πίσω από τη στάση όπου στεκόταν το άτυχο κορίτσι.

Οι σοβάδες αποκολλήθηκαν από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου και βρήκαν στο κεφάλι το κορίτσι, που έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτο.

Από το σφοδρό χτύπημα προκλήθηκε επισκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο του παιδιού και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση ώστε να αντιμετωπιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤ, η εγχείρηση πήγε καλά, ωστόσο το κορίτσι θα χρειαστεί να παραμείνει για κάποιες μέρες στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Το σημείο δίπλα στη στάση λεωφορείων στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι όπου τραυματίστηκε η 14χρονη

Το σοβαρό ατύχημα συνέβη στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 8, όπου η 14χρονη περίμενε το λεωφορείο μαζί με τη μητέρα της, όταν ξαφνικά συνέβη το αναπάντεχο ατύχημα.

Τραγική ειρωνία ήταν ότι μητέρα και κόρη πήγαιναν στο νοσοκομείο προκειμένου η 14χρονη να κάνει μια επανεξέταση στο χέρι της που είχε χτυπήσει σε αγώνα βόλεϊ.

Τα κομμάτια του σοβά που βρήκαν την ανήλικη στο κεφάλι, στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι

Καθώς όμως κοιτούσε τις ώρες των δρομολογίων των λεωφορείων, τα κομμάτια του σοβά ξεκόλλησαν από το μπαλκόνι και έπεσαν στο κεφάλι της από ύψος σχεδόν 10 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να κληθεί άμεσα στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ κατά τη διακομιδή της διατηρούσε τις αισθήσεις του και μιλούσε στο πλήρωμα του ασθενοφόρου.