Η Yamaha μειώνει την τιμή του Tenere 700 και ανακοινώνει μια δελεαστική τιμή για το νέο ΜΤ-09 με Y-AMT.

Αν ήσουν από αυτούς που σκεφτόταν αυτό το Φθινόπωρο να κάνεις το μεγάλο βήμα και να αποκτήσεις την πολυπόθητη Yamaha Tenere 700 σου, τότε είσαι πολύ τυχερός. Η Yamaha ανακοίνωσε ότι μειώνει την τιμή της δημοφιλέστατης μοτοσικλέτας περιπέτειας και πλέον κοστίζει 10.900 ευρώ.

Η Tenere 700, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία των ταξιδιωτικών Off-Road μοτοσικλετών που υπόσχεται να ταξιδέψει χωρίς όρια και συμβιβασμούς σε άσφαλτο και χώμα.

Ο δικύλινδρος κινητήρας CP2 έχει αποδείξει την αξιοπιστία του και την ισορροπημένη του απόδοση, ενώ το πλαίσιο και οι αναρτήσεις φροντίζουν για διασκεδαστικά και ασφαλή χιλιόμετρα.

Η Yamaha ταυτόχρονα με την μείωση της τιμής του νέου Tenere 700 έδωσε στη δημοσιότητα και την τιμή του νέου MT-09 με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Y-AMT. Το εκρηκτικό naked με το τεχνολογικά προηγμένο κιβώτιο κοστίζει 11.790 ευρώ.

Η τεχνολογία αυτόματου σειριακού κιβωτίου ταχυτήτων στο MT-09 παρέχει στον αναβάτη τη δυνατότητα να αλλάξει σχέσεις είτε με χειροκίνητο τρόπο μέσω μοχλών (see-saw) στο τιμόνι, είτε με εντελώς αυτόματο τρόπο αφήνοντας τη μοτοσικλέτα να επιλέξει την κατάλληλη σχέση ανάλογα την περίσταση.

Αυτή η εμπειρία αλλαγής ταχυτήτων επιτρέπει στον αναβάτη να εστιάσει στην οδήγηση, το φρενάρισμα και τις επιδόσεις της MT-09. Τα δύο μοντέλα της Yamaha, όπως και όλη τη γκάμα της εταιρείας θα τη βρείτε στο δίκτυο της Μοτοδυναμικής.