Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο, όταν άνδρας άρπαξε φωτιά στην εθνική οδό, στον παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας, στο ύψος του Βελεστίνου.

Η αστυνομία διερευνά κάτω από ποιες συνθήκες ο άντρας τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο άνδρας του ΙΧ αυτοκινήτου, προσπέρασε τα προπορευόμενα οχήματα με αυξημένη ταχύτητα και σταμάτησε στην άκρη. Βγήκε από το αυτοκίνητο και άρπαξε φωτιά, ενώ το όχημα δεν είχε σημάδια πυρκαγιάς.

Αμέσως, περαστικοί οδηγοί από το σημείο σταμάτησαν και κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο έφτασε σε λίγα λεπτά και μετέφερε τον άνδρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Αχιλλοπουλείου».

Ο άνδρας στη συνέχεια διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης φέροντας βαρύτατα εγκαύματα, ενώ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο TheNewspaper.gr το σοκαριστικό περιστατικό που βίωσε.

«Είδα ένα όχημα να έρχεται από πίσω μου. Μου έκλεισε τον δρόμο και σταμάτησε μπροστά από το αυτοκίνητό μου. Κατέβηκε ένας άνδρας γύρω στα 40, γυμνός. Φορούσε μόνο τα παπούτσια του. Φώναζε σε εμάς που σταματήσαμε για να βοηθήσουμε “βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα», ενώ ζητούσε επίμονα να του δώσουμε νερό. Δεν του δώσαμε επειδή δεν ξέραμε αν θα του κάνει κακό. Είχε τα χέρια του ανοιχτά γιατί πονούσε. Πονούσε πολύ. Είμαι σοκαρισμένη. Ένας κύριος που ακολουθούσε, μας είπε ότι τον είδε από τα ΣΕΑ Αερινού να κορνάρει και να τρέχει με υψηλή ταχύτητα. Πήρα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να έρθουν να τον σώσουν. Δεν έλεγε κάτι στους διασώστες. Μόνο ότι τον έκαψαν» υποστήριξε η γυναίκα.