Με έντονη ιταλική φινέτσα και αυξημένη πρακτικότητα το νέο scooter της Morbidelli ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην αστική μετακίνηση.

Το πρώτο ισχυρό δείγμα της ιταλικής κουλτούρας που θέλει να φέρει στην Ελλάδα η Morbidelli είναι το SC125LX. Το premium scooter μας συστήθηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο καθώς η εντυπωσιακή του εμφάνιση το κάνει γοητευτικό και ελκυστικό σε όλους.

Στον σχεδιασμό η εταιρεία από το Πέζαρο τιμά τις ιταλικές ρίζες της. Το scooter ξεχειλίζει από στυλ έχοντας πολλές λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι υψηλού επιπέδου και ανεβάζουν κατακόρυφα την ποιότητα κατασκευής.

Το Morbidelli SC125LX είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο, υδρόψυκτο κινητήρα 124,6 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11,2 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 11,2 Nm στις 6.500 σ.α.λ. Την τροφοδοσία έχει αναλάβει εξελιγμένο σύστημα ψεκασμού, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT.

Η ευελιξία και η ασφάλεια είναι στο οδηγικό επίκεντρο του νέου scooter της Morbidelli. Ο αναβάτης θα εμπιστευτεί άμεσα το SC125LX, θα ευχαριστηθεί την οδήγηση και θα κινηθεί σβέλτα στους δρόμους της πόλης.

Εκτός από τη μεγάλη και άνετη σέλα, την ευρυχωρία της θέσης οδήγησης και τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, οι Ιταλοί έχουν προσθέσει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί (Keyless Elegance). Επιπλέον, το SC125LX διαθέτει USB θύρα φόρτισης, LED φώτα και ψηφιακή οθόνη LCD.

Το νέο Morbidelli SC125LX θα το βρείτε στο δίκτυο της Motoway στην τιμή των 2.690 ευρώ.

Περισσότερα για το Morbidelli SC125LX ΕΔΩ.