Survivor 2024 – Spoiler (19/09): Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε στον αγώνα επάθλου

Τέταρτη ημέρα προβολής του «Survivor» απόψε (19/09) και η αγωνία των τηλεθεατών κορυφώνεται σχετικά με τις εξελίξεις στην παραλία των Κίτρινων και των Πράσινων παικτών.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν σήμερα ένα ακόμα έπαθλο, πολύ σημαντικό για την επιβίωση και την παραμονή τους στο παιχνίδι. Υπενθυμίζουμε, πως οι Τίγρεις έδειξαν εχθές (18/09) πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, κερδίζοντας δύο φορές… με το ψαρευτικό kit να έρχεται στην κατοχή τους.

Με βάση το trailer του ΣΚΑΪ για το σημερινό επεισόδιο παίρνουμε μια γεύση από τις εντάσεις, που έλαβαν χώρα στον στίβο μάχης.

Και οι δύο ομάδες – Τίγρεις και Αετοί – παθιάζονται και θέλουν εξίσου την νίκη. Μια όμως θα είναι εκείνη που θα πάρει πρώτη στους περισσότερους πόντους.

Οι ισορροπίες μάλιστα στους Πράσινους φαίνεται να έχουν διαταραχθεί αρκετά, έπειτα από τις δύο σερί ήττες τους. Η Βίκυ εγκαταλείπει τον αγώνα και ο Ορφέας συγκρούεται με συμπαίκτη του.

Άραγε αυτό το κλίμα θα επηρεάσει τους Αετούς στον σημερινό αγώνα;

Οι πληροφορίες μας λοιπόν, κάνουν λόγο πως απόψε εκείνοι που θα κερδίσουν το νέο έπαθλο στο Survivor θα είναι και πάλι… οι Τίγρεις.