Survivor 2024: Χαμός στην πράσινη ομάδα – «Μας κράζεις και κάνεις One-Man Show» – ΒΙΝΤΕΟ

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 2024, η ατμόσφαιρα φορτίστηκε έντονα ανάμεσα στον Γιάννη και τον Ορφέα, ύστερα από μια κίνηση του πρώτου που πυροδότησε την αντίδραση του δεύτερου.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, και η ένταση συνεχίστηκε την επόμενη μέρα, Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, όταν νέες διαμάχες ξέσπασαν μεταξύ τους εξαιτίας κάποιων εκφράσεων του Γιάννη.

Οι προσπάθειες να επιλυθούν οι διαφορές τους αποδείχθηκαν μάταιες, ενώ η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν ο Γιάννης απευθύνθηκε στον Απόστολο, ζητώντας τη γνώμη του για θέματα της ομάδας, με τον Άγγελο Τσάκα να γίνεται έξω φρενών ακούγοντας τη συνομιλία.

«Έχεις έρθει για one-man show. Όταν ρωτάς τον Αποστόλη γιατί δεν παίρνεις θέση; Πας στο cue και μας κράζεις; Βαρέθηκα πραγματικά. Αυτό που κάνεις, ο άλλος πεθαίνει στον αγώνα, δεν μπορεί να πάρει ανάσα κι εσύ τον ρωτάς γιατί δεν πήρε θέση. Τόσο εγωιστής είσαι φίλε! Σε ακούω, δεν είμαι χαζός.

Λες ψέματα και λόγια που δεν έχω πει. Πήγαινε και πες το στο cue. Δεν είσαι μόνος σου εδώ για να κάνεις one-man show» είπε έξαλλος ο Άγγελος προς τον συμπαίκτη του στο Survivor, που προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις.