Super League: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στο «κλείσιμο» της 4ης αγωνιστικής – Χωρίς Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο η Ένωση

Με τον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος κλείνει τη Δευτέρα (16/9) η 4η αγωνιστική της Super League. Στόχος της Ένωσης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση (20:00, OPAP Arena) δεν είναι άλλος από τους τρεις πόντους της νίκης καθώς η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ισοπαλία με την Λαμία, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τα χθεσινά… στραβοπατήματα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν για τους Κιτρινόμαυρους, καθώς Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο τραυματίστηκαν στην προπόνηση της Παρασκευής, με την απεικονιστική εξέταση να δείχνει για τον πρώτο θλάση β΄ βαθμού, ενώ ο δεύτερος, που ένιωσε ενοχλήσεις, έχει υποστεί θλάση α΄ βαθμού. Η εκτίμηση για την επάνοδό τους θα γίνει αργότερα. Παράλληλα, ο Λαμέλα είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς μετά από χτύπημα που δέχθηκε, επίσης στην προπόνηση, ενώ απών θα είναι και ο Μπρινιόλι, που θα ξεκινήσει προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα. Σε αντιδιαστολή με τους προαναφερθέντες, τόσο ο Γιόνσον όσο και ο Μουκουντί έχουν μπει σε κανονικό πρόγραμμα και καθημερινά ανεβάζουν το ρυθμό τους.

Από την άλλη, ο Βόλος δεν θέλει να χάσει περισσότερο έδαφος στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει όσο το δυνατό νωρίτερα τη σωτηρία και κατεβαίνει στο αποψινό παιχνίδι χωρίς άγχος με στόχο την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. ο Χοακίν Γκόμεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό της ομάδας, Τάσο Τσοκάνη, που είναι τραυματίας. Πρώτη συμμετοχή σε αποστολή για τον νεαποκτηθέντα χαφ, Λούκας Μπερναντού. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο πρώην δεξιός μπακ του Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν, που ανακοινώθηκε από την ομάδα της Μαγνησίας πριν από λίγες μέρες.

Οι πιθανές ενδεκάδες
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος – Ελίασον, Σιμάνσκι, Λιούμπισιτς, Κοϊτά – Γκαρσία, Τσούμπερ.
Βόλος (Χοακίν Γκόμεθ): Σιαμπάνης – Μύγας, Μίλετις, Καλογερόπουλος, Κορέα, Φεράρι – Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Βιγιαφάνιες – Ασεχνούν, Κόζτα.
Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς
Α’ Βοηθός: Ανδρέας Φωτόπουλος
Β’ Βοηθός: Ιωάννης Μηνούδης
4ος διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης
VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της την Κυριακή (15/9) κατέστησε σαφές για πολλοστή φορά στον κόσμο της ότι δεν θα πρέπει να γίνει το παραμικρό στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, κάτι που θα έβαζε σε κίνδυνο τιμωρίας έδρας την Ένωση.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Φίλοι της ΑΕΚ

Πρώτα απ’ όλα αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση σας από το ξεκίνημα της σεζόν στις ανάγκες τήρησης των μέτρων τάξης στο γήπεδο μας. Και στα τρία επίσημα ματς που έχουμε δώσει ως τώρα στην ΟPAP Arena, αλλά και στο εκτός έδρας ματς στην Λιβαδειά, η συμπεριφορά σας ήταν υποδειγματική και έχετε προστατέψει την ομάδα και το Σπίτι Μας.

Το ίδιο είμαστε σίγουροι πως θα γίνει αύριο Δευτέρα (16/9, 20.00) στο εντός έδρας ματς με τον Βόλο. Αύριο ακόμη περισσότερο δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε λάθος, γιατί το επόμενο ματς στην OPAP Arena μετά το αυριανό, είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και για τους εαυτούς μας και για τους διπλανούς μας.

Αυτό σημαίνει πως, όπως και στα προηγούμενα εντός έδρας ματς, δεν πρέπει να υπάρχει καμιά ρίψη αντικειμένου, φωτοβολίδας, καπνογόνου, βεγγαλικού, κροτίδας ή άναμμα στρόμπο. Υπάρχουν ποινές αποκλεισμού έδρας από το ξεκίνημα της σεζόν για αντίστοιχες περιπτώσεις και -τονίζουμε και πάλι- για μια και μόνο ρίψη!

Οι θύρες της OPAP Arena θα ανοίξουν στις 17.30. Μην επιχειρήσετε να μπείτε στο γήπεδο χωρίς να έχετε ταυτοποιήσει το εισιτήριο σας στην εφαρμογή gov.gr wallet, μην προσεγγίσετε στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, μην έχετε πάνω σας οποιοδήποτε επικίνδυνο αντικείμενο. Έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και μην ξεχνάτε πως το κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας είναι σε πλήρη λειτουργία και υπό τον έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ένα ακόμη ματς είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε την αμέριστη βοήθεια σας στην προσπάθεια να κρατάμε πάντα ανοιχτή την OPAP Arena».