Super Cup: Εκκίνηση της σεζόν από τη Ρόδο – Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Άρης και Περιστέρι διεκδικούν τα εισιτήρια για τον τελικό

Στη Ρόδο ανοίγει η αυλαία της φετινής σεζόν στο μπάσκετ, όπου και κρίνεται το πρώτος τίτλος της χρονιάς, το Super Cup. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Περιστέρι και Άρης διεκδικούν το Σάββατο (28/9) τα «εισιτήρια» για τον τελικό.

Στις 17:15 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη και στις 20:45, ο κάτοχος του τροπαίου Ολυμπιακός συγκρούεται με το Περιστέρι.

Χωρίς τον Λορέντζο Μπράουν και τον Τσεντί Οσμάν θα αντιμετωπίσει ο Επτάστερος τους Θεσσαλονικείς σε ένα ματς που, θεωρητικά τουλάχιστον, υπάρχει φαβορί. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αστράγαλό του, ενώ ο Αταμάν έκρινε σκόπιμο να αφήσει εκτός τον Οσμάν. Οι δύο απουσίες έρχονται να προστεθούν στον τραυματισμό του Κώστα Αντετοκούνμπο, που επίσης δεν είναι διαθέσιμος.

Χωρίς τον Σακίλ ΜακΚίσικ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός το Περιστέρι, στο παιχνίδι των δυο ομάδων για τα ημιτελικά του Super Cup.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας «έκοψε» τον Αμερικανό από την 12αδα της ομάδας του, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Κάπως έτσι οι 6 ξένοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι οι: Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, Λούκα Βιλντόσα, Εβάν Φουρνιέ, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός παραμένουν και οι τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μουσταφά Φαλ και Κίναν Έβανς.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Σάββατο (28/9)
17:15 Παναθηναϊκός – Άρης
20:45 Ολυμπιακός – Περιστέρι

Κυριακή (29/9)
16:45 Μικρός τελικός
20:30 Τελικός και απονομή

Δείτε σχετική ανάρτηση