Home / Ψυχαγωγία / Roadshow: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρεμιέρα με Ζέτα Μακρυπούλια, Νίκο Χατζηνικολάου και Θάνο Κιούση
Roadshow: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρεμιέρα με Ζέτα Μακρυπούλια, Νίκο Χατζηνικολάου και Θάνο Κιούση
Παρασκευή, 27.9.2024, 21:13
Zappit@ZAPPIT_

“Να πας όσο πιο μακριά από την Χαλκιδική γίνεται” σύστησε, με χιούμορ, ο Νίκος Χατζηνικολάου στον παρουσιαστή του Roadshow.

Για πρώτη φορά στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα έφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το «Roadshow» το βράδυ της Παρασκευής μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, με το… καλησπέρα, ο δημοφιλής παρουσιαστής ζήτησε την βοήθεια των παρουσιαστών του σταθμού.

Γι’ αυτό και είδαμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, προτού αναχωρήσει για τον πρώτο του ταξίδι, να συναντά μαζί με τον στενό του συνεργάτη την Ζέτα Μακρυπούλια στο πλατό του «Ρουκ Ζουκ», τον Νίκο Χατζηνικολάου στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Θάνο Κιούση στο 5×5.

Μοναδικός στόχος του παρουσιαστή ήταν να ανακαλύψει τον… ιδανικό πρώτο προορισμό ώστε να κάνει εκεί το Roadshow την πρεμιέρα του.

Αρχικά, λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια πρότεινε την Κρήτη σαν πρώτο προορισμό για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του συναδέλφου της. Αμέσως μετά, δε, είδαμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να εισβάλλει στο πλατό των ειδήσεων του σταθμού αναφωνώντας «Νίκο μου, Νίκο μου, Νίκο μου! Τι κάνεις; Καλά; Συγνώμη, ξέρω πως είσαι έτοιμος να βγεις στον αέρα. Αγχώνεσαι για αυτές τις στιγμές; Φαντάσου τώρα εγώ, που θέλω να σου πω ότι είναι τα πρώτα λεπττά της εκπομπής που ξεκινάω με τα ταξίδια μου. Από που να ξεκινήσω;».

«Όσο πιο μακριά από την Χαλκιδική γίνεται! Γιατί όλο εκεί γυροφέρνεις» αποκρίθηκε, με χιούμορ, ο Νίκος Χατζηνικολάου για να προτρέψει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ξεκινήσει, επίσης, από τη λεβεντογέννα Κρήτη.

Το ίδιο λοιπόν σύστησε και ο Θάνος Κιούσης, με τη σειρά του, για να αρχίσει λοιπόν και επίσημα το νέο «Roadshow» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου από την Κρήτη το βράδυ της Παρασκευής.