Olivia Munn: Απέκτησε κόρη μέσω παρένθετης μητέρας μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο – «Έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα»

Η Olivia Munn και ο John Mulaney μεγαλώνουν την οικογένειά τους. Η 44χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της John Mulaney, 42 ετών, καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, μια κόρη, μέσω παρένθετης μητέρας στις 14 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε το ζευγάρι στο Instagram την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου.

“Η Méi June Mulaney ήρθε στον κόσμο στις 14 Σεπτεμβρίου 2024, η χρονιά του δράκου”, έγραψε η Munn σε μια ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία της να κάθεται στην αγκαλιά του Mulaney καθώς κρατούσε την κόρη τους σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου.

“Είχα τόσα βαθιά συναισθήματα που δεν μπορούσα να κυοφορήσω την κόρη μου. Όταν πρωτογνώρισα την παρένθετη μητέρα, μιλήσαμε ως μητέρα με μητέρα. Μου έδειξε τόση χάρη και κατανόηση, που ήξερα ότι είχα βρει έναν πραγματικό άγγελο” συνέχισε. “Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου που κράτησε το μωρό μας ασφαλές για 9 μήνες και έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα».

Η Munn ολοκλήρωσε την ανάρτησή της μοιράζοντας το νόημα πίσω από το όνομα της κόρης της. “Είμαι τόσο περήφανη για το μικρό μου δαμάσκηνο, το μικρό μου δρακάκι που έκανε το ταξίδι για να είναι μαζί μας. Η καρδιά μου έχει εκραγεί”, έγραψε, πριν προσθέσει “Méi (προφέρεται Μάιος) σημαίνει δαμάσκηνο στα κινέζικα 梅.”. Η μαμά δύο παιδιών ολοκλήρωσε τη δημοσίευσή της με ένα κοντινό πλάνο με το μωρό Méi, μια φωτογραφία της να κουβαλάει την κόρη της καθώς κάθονταν κοντά σε ένα μεγάλο παράθυρο και μια οικογενειακή φωτογραφία που δείχνει τη νέα τετραμελή οικογένεια να κοιτάζει τον ωκεανό.

Ο Mulaney μοιράστηκε επίσης μια ανάρτηση στο Instagram του. Ο νέος μπαμπάς δύο παιδιών έγραψε, “Méi June Mulaney ήρθε στον κόσμο στις 14 Σεπτεμβρίου 2024, η χρονιά του δράκου. Κλέψαμε τόσα πράγματα από το νοσοκομείο”, αστειεύτηκε, προσθέτοντας: “Αγαπώ το κοριτσάκι μου τόσο πολύ”.

Ο κωμικός σημείωσε επίσης τη σωστή προφορά και νόημα του ονόματος της κόρης του, με μωβ καρδιά, όπως και στην ανάρτηση της Munn. Ο Mulaney μοιράστηκε επίσης τη φωτογραφία από το νοσοκομείο στο καρουζέλ του, αλλά πρόσθεσε επίσης ένα βίντεο με τη μικρή να φτύνει το πουκάμισό του.

Το ζευγάρι απέκτησε τον Malcolm Hiệp Mulaney , 2 ετών, στις 24 Νοεμβρίου 2021, ενώ η ανακοίνωσή τους έρχεται μόλις μήνες μετά τον γάμο τους τον Ιούλιο σε μια οικεία τελετή στο σπίτι ενός φίλου τους στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Μόλις μήνες νωρίτερα, τον Απρίλιο, η Munn είχε μιλήσει στο PEOPLE για την «τρομακτική» διάγνωση του καρκίνου του μαστού ένα χρόνο νωρίτερα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, διπλή μαστεκτομή και ιατρικά επαγόμενη εμμηνόπαυση.

Παρά το δύσκολο ταξίδι της από τη διάγνωσή της, στις 4 Σεπτεμβρίου η ηθοποιός μοιράστηκε μια ενημέρωση στο Instagram ότι «τα πάει καλά», καθώς δημοσίευσε ένα βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς ένα χρονοδιάγραμμα του ταξιδιού της από τη στιγμή της διάγνωσης. Τον Μάιο, η Munn είπε στη Vogue ότι μετά τη διάγνωσή της πάγωσε τα ωάρια της για να δώσει στον εαυτό της και στη Mulaney την ευκαιρία στο μέλλον να επεκτείνουν την οικογένειά τους , αφού προηγουμένως είχε καταψύξει τα ωάρια της σε ηλικία 33 και 39 ετών.