«Θα κάνεις τα πάντα για να σε προσέξουν», γράφει ένας οργισμένος χρήστης του διαδικτύου για τον τραγουδιστή και influencer που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη Βραζιλία με τη συμπεριφορά του. Ο λόγος για τον MC Livinho, ο οποίος έχει γίνει αποδέκτης πολλών τέτοιων σχολίων τις τελευταίες μέρες, καθώς την ώρα που δημοσιογράφος μετέδιδε πληροφορίες για τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς, αυτός στάθηκε πίσω της και άρχισε να χορεύει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο MC Livinho ήθελε… να γίνει μέρος της ζωντανής σύνδεσης, παρά το γεγονός ότι πίσω του ήταν εμφανείς οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο τρεις αθλητές είχαν χάσει τη ζωή τους λίγες ώρες νωρίτερα.

#RockInRio Enquanto jornalista noticiava que um ônibus capotou e várias pessoas morreram, o Mc Livinho, que estava a caminho do Rock in Rio, invadiu a transmissão para fazer dancinhas pic.twitter.com/mEiSjF7qcs
— Como Tanka o Bostil? (@Como_Tanka) September 21, 2024

Το δυστύχημα συνέβη το Σάββατο, όταν ένα λεωφορείο με 43 επιβάτες ανετράπη σε αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα τρεις παίκτες της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου, Curitiba Crocodiles, να χάσουν τη ζωή τους.

«Χορεύεις ενώ οι άλλοι θρηνούν; Θα κάνεις τα πάντα για να σε προσέξουν, σωστά;», «όλα για τη δόξα», «απαράδεκτος. Όταν βλέπεις δημοσιογράφους και ασθενοφόρα κάτι έχει συμβεί» ήταν ορισμένα από τα σχόλια σε βάρος του Βραζιλιάνου τραγουδιστή.

Ο MC Livinho σε δήλωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τα θύματα, όμως υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τη σοβαρότητα της κατάστασης: «Όλοι λένε ότι είχε σημειωθεί ένα ατύχημα και ήμασταν κολλημένοι στην κίνηση. Δεν γνωρίζαμε ότι είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για τις απώλειες. Τώρα βλέπω ότι ήταν δυστύχημα. Όσοι γνωρίζουν τον Livinho, ξέρουν ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να τους δίνω χαρά».