Ένας δημοφιλής Σέρβος influencer ρίσκαρε μπαίνοντας μέσα στη φωλιά μιας αρκούδας τη στιγμή που το τεράστιο ζώο επέστρεψε στο σπίτι του.

Ο Στέφαν Γιάνκοβιτς μοιράστηκε στα social media μερικά βίντεο από την πολύ… στενή τους συνάντηση, συμπεριλαμβανομένου ενός κλιπ που δείχνει τον εαυτό του πρόσωπο με πρόσωπο με το τρομακτικό θηρίο, το οποίο φαίνεται να τον μυρίζει με περιέργεια αλλά και ανησυχία.

Το πρώτο βίντεο δείχνει τον Γιάνκοβιτς να κάθεται στο κάτω μέρος της φωλιάς της αρκούδας, κοιτάζοντας ψηλά προς το ζώο, το οποίο φαίνεται να προσπαθεί να το μυρίσει ενώ βρίσκεται λίγο έξω από τη σπηλιά.

Η αρκούδα κάνει αρκετά βήματα πιο κοντά, μυρίζοντας με περιέργεια τον αέρα για να προσπαθήσει να καταλάβει τι συμβαίνει καθώς ο Γιάνκοβιτς βγαίνει από τη λημέρι του.

Το δεύτερο βίντεο δείχνει τον Γιάνκοβιτς να έχει ανέβει σε ένα δέντρο με δύο περίεργες αρκούδες από κάτω του. Μια από τις αρκούδες φαίνεται να βάζει τα νύχια της στη βάση του δέντρου κοιτάζοντας ψηλά προς τον Γιάνκοβιτς.

«Δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβη», ακούγεται να λέει ο Γιάνοβιτς στο βίντεο κλιπ, σύμφωνα με μετάφραση της Daily Star. «Περνάω 24 ώρες στο δάσος και μια αρκούδα μου επιτίθεται. Με περιμένει και υπάρχει και άλλη μία».

Ο Γιάνκοβιτς δεν εξήγησε πώς βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση στο βίντεο, που έχει τίτλο «Στο χείλος της ζωής».

Και τα δύο βίντεο είχαν συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές το X και εκατομμύρια στο Instagram.

Δεν ήταν αμέσως σαφές πού τραβήχτηκε κανένα από τα βίντεο, αλλά οι καφέ αρκούδες είναι γηγενείς στη Σερβία.