Το Honda Jazz Crosstar προσφέρει ασφάλεια και άνεση στον οδηγό, χωρίς να κάνει συμβιβασμούς στην οδηγική απόλαυση.

Το βελτιωμένο πλαίσιο στο Honda Jazz Crosstar προσφέρει εξαιρετική ακαμψία του αμαξώματος. Η υψηλή αναλογία ατσαλιού υψηλής αντοχής συμβάλλει επίσης στη μείωση του βάρους και στη βελτίωση της απόδοσης σύγκρουσης.

Η δομή στήριξης των πίσω αμορτισέρ από χυτό αλουμίνιο, η σχεδίαση τριβής με δακτύλιο και η διάταξη της ανάρτησης πίσω δοκού στρέψης συνεργάζονται για να προσφέρουν εξαιρετική οδηγική άνεση και ευχαρίστηση.

Η γεωμετρία της μπροστινής ανάρτησης έχει χαμηλό κέντρο κύλισης για ενίσχυση της σταθερότητας, κάτι που βοηθά το Jazz να είναι ακριβές και ευέλικτο στις στροφές. Παράλληλα, το ηλεκτρικό υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, παρέχει σωστή πληροφόρηση και πιο φυσική απόκριση στις αλλαγές κατεύθυνσης.

Επιπλέον, το μακρύ μεταξόνιο παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο σταθερότητας, μειώνοντας τις διαμήκεις κινήσεις κλίσης για μια πιο ήρεμη, ήρεμη οδήγηση. Στα πλεονεκτήματα του νέου Honda Jazz Crosstar είναι η προσθήκη του συστήματος Agile Handling Assist το οποίο βελτιώνει τη σταθερότητα του οχήματος, ιδιαίτερα στις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης και στους ελιγμούς.

Και όταν ο οδηγός χρειαστεί να σταματήσει το Jazz Crosstar έχει στο πλευρό του ένα απρόσκοπτο και πολύ ισχυρό σύστημα πέδησης. Οι αεριζόμενοι δίσκοι εμπρός των 262 χιλ. συνεργάζονται με τους συμπαγείς δίσκους 239 χιλ. πίσω προσφέροντας ασφάλεια και εμπιστοσύνη στον οδηγό. Το σύστημα πέδησης υποστηρίζεται από το προηγμένο Vehicle Stability Assist και το εξελιγμένο σύστημα ABS.