Για 4η συνεχή χρονιά η Gallo S.A. δίνει το παρών στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με τους Σάββα Λευκαδίτη – Βαγγέλη Ακράτο να έχουν στόχο τη νίκη στην κατηγορία RC4.

Η στιγμή που τα ελληνικά βουνά θα πλημμυρίσουν από θεατές και τον ήχο των αγωνιστικών κατασκευών βρίσκεται προ των πυλών. 72 πληρώματα θα περάσουν τη ράμπα της αφετηρίας που θα στηθεί στη Λαμία την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ανάμεσα τους φιγουράρει η συμμετοχή της Gallo S.A. με το 208 Rally4.

Για 4η συνεχή χρονιά, ο πρώην Πρωταθλητής F2 Σάββας Λευκαδίτης θα ξεκινήσει την ακροπολική περιπέτεια με τον έμπειρο Βαγγέλη Ακράτο στο δεξί του μπάκετ, έχοντας στόχο την κατάκτηση της νίκης στην ανταγωνιστική κατηγορία RC4.

Το πλήρωμα της Gallo S.A. θεωρείται ένα από τα κορυφαία στη χώρα μας στην κατηγορία των αγωνιστικών κατασκευών με κίνηση στους δύο τροχούς.

Με το 208 προδιαγραφών Rally4 μετρούν σημαντικές νίκες τα τελευταία χρόνια στους Ελληνικούς Αγώνες, ενώ πέρσι κατάφεραν να κερδίσουν την κατηγορία RC4 και στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο φετινός μαραθώνιος του εθνικού μας αγώνα αποτελεί μία νέα πρόκληση, την οποία το ελληνικό πλήρωμα είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει.

Ο πάντα αισιόδοξος Σάββας Λευκαδίτης δεν κρύβει τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία του για την 11η συμμετοχή του στον εθνικό μας αγώνα: «Σίγουρα, είμαστε ενθουσιασμένοι και περιμένουμε τη στιγμή που θα βρεθούμε στη ράμπα της εκκίνησης.

«Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των προετοιμασιών, απομένουν οι αναγνωρίσεις των ειδικών, ενώ τις τελευταίες ρυθμίσεις στο Peugeot 208 Rally4 θα τις πραγματοποιήσουμε στο shakedown» δήλωσε ο πολύπειρος οδηγός.