Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η επιτυχημένη influencer και επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στις κόρες της, αλλά και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Μιλώντας για τις κόρες της, η Χριστίνα Μπόμπα είπε: «Τώρα που ξεκίνησαν το σχολείο και πάνε κάποιες ώρες, είναι λίγο πιο εύκολο για εμένα να μπορέσω να δουλέψω. Ευτυχώς έχω τη δυνατότητα να ρυθμίζω τη δουλειά μου βάση του χρόνου μου. Όλες οι μανούλες έχουμε πίεση, γιατί καλούμαστε να καλύψουμε πάρα πολλούς ρόλους ταυτόχρονα!».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η influencer εξήγησε πως: «Ό,τι και να κάνεις, ο κόσμος λέει. Όταν έχω ένα πρόβλημα σκέφτομαι τη λύση, δεν εξαντλώ την προσοχή μου στο πρόβλημα! Εννοείται ότι όλοι έχουμε προβλήματα, εννοείται ότι έχουμε προκλήσεις».

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

«Γελάω όταν διαβάζω αρνητικά σχόλια»

Χορηγός Επικοινωνίας

Για την σχέση της με τα social media παραδέχθηκε ότι: «Παλιά μοιραζόμουν κάθε στιγμή με τον κόσμο, γιατί μου άρεσε και το ευχαριστιόμουν. Τώρα μοιράζομαι τη δουλειά μου με τον κόσμο, κάποιες φορές τους προβληματισμούς μου, κάποιες φορές μια ωραία προσωπική στιγμή. Αλλά δεν είναι αποτύπωση κάθε πράγματος που κάνω, όπως ήταν παλαιότερα!».

Ακόμα, σε ερώτηση που δέχθηκε για τα αρνητικά μηνύματα που λαμβάνει όταν ανεβάζει φωτογραφίες της με εσώρουχα και μαγιό, η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε: «Δεν διαβάζω πια τα σχόλια, αλλά όταν τα διαβάζω γελάω. Είναι η δουλειά μου πρώτον να φωτογραφίζομαι με εσώρουχα και μαγιό. Εκτός αυτού όμως και η δουλειά μου να μην ήταν, άμα ήθελα να το κάνω θα το έκανα και δεν θα με ένοιαζε τι λέει ο καθένας!».