Φώτης Ιωαννίδης: «Ο Γιοβάνοβιτς είναι πολύ καλός προπονητής, έχει πλάνο και θα μας βοηθήσει»

Ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στη νίκη της Εθνικής Ελλάδος επί της Φινλανδίας με 3-0, χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε, εξήρε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, χαρακτηρίζοντάς τον εξαιρετικό προπονητή με ξεκάθαρο πλάνο, που θα ενισχύσει την πορεία της Εθνικής.

Η Εθνική Ελλάδος ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο Nations League, επικρατώντας άνετα με 3-0 επί της Φινλανδίας. Ο Ιωαννίδης, ο οποίος ήταν καθοριστικός για την έκβαση του αγώνα, μιλώντας στην κάμερα του ALPHA, σχολίασε για την αναμέτρηση: «Είχαμε συνοχή στο παιχνίδι μας και εμφανίσαμε μια πολύ καλή απόδοση. Αντιμετωπίσαμε πίεση από τον αντίπαλο, ωστόσο η ομάδα διατήρησε την ψυχραιμία της. Μετά από ένα λάθος του τερματοφύλακα της Φινλανδίας, πήραμε το προβάδισμα με 1-0, κάτι που έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς».

Αναφορικά με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πρόσθεσε: «Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή με ξεκάθαρη τακτική προσέγγιση και φιλοσοφία. Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο και με την πάροδο των αγώνων η ομάδα θα παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένη».