Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024, 5:25 μμ

Ο Νίκος Μαζιώτης για τον αστυνομικό που τον καταδίωξε και τιμήθηκε, αλλά τελικά συνελήφθη για απάτες

Το ποιόν αυτών που ήταν επιφορτισμένοι για την καταδίωξή μας, με την καταδίωξη του Επαναστατικού Αγώνα και εμένα ως καταζητούμενου και επικηρυγμένου, εννοώντας τα σώματα ασφαλείας, τους λεγόμενους «προστάτες του πολίτη», αποδεικνύουν ποιοι τελικά, είναι πραγματικά αυτοί που είναι επικίνδυνοι για τους πολίτες διαπράττοντας απεχθή κοινωνικά εγκλήματα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα των ΜΜΕ, αποστρατευμένος «προστάτης του πολίτη», o οποίος στην απαλλοτρίωση της Τράπεζας Πειραιώς στην Κλειτορία το 2014 είχε τραυματιστεί και αφοπλιστεί από εμένα και είχε παρασημοφορηθεί για τον ζήλο του να σώσει τα λεφτά της τράπεζας, συνελήφθη πρόσφατα ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ηλικιωμένους και συγκεκριμένα, για απάτη εις βάρος μιας ηλικιωμένης 70χρονης αποσπώντας της 40.000 ευρώ. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που «προστάτης του πολίτη», ο οποίος είχε εμπλακεί στη δίωξή μας, έχει διαπράξει έγκλημα εις βάρος συμπολίτη μας όταν ήταν εν ενεργεία. Να υπενθυμίσω ότι ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που με είχε πυροβολήσει στο Μοναστηράκι τον Ιούλιο του 2014 συμβάλλοντας στη σύλληψή μου –είχε επίσης τιμηθεί γι’ αυτό από την τότε κυβέρνηση–, δύο χρόνια αργότερα λήστεψε και σκότωσε έναν οδηγό ταξί και έχει καταδικαστεί σε ισόβια.

Τελικά, τι σόι «προστάτες του πολίτη» είναι αυτοί οι αστυνομικοί που ληστεύουν, σκοτώνουν ή εξαπατούν πολίτες; Και δεν είναι τα μόνα παραδείγματα.

Σε αντίθεση με τους διώκτες μας, εγώ και ο Επαναστατικός Αγώνας μπορεί να στραφήκαμε κατά της πολιτικο-οικονομικής εξουσίας, μπορεί να απαλλοτριώσαμε τράπεζες, δηλαδή ληστρικά τοκογλυφικά ιδρύματα που ληστεύουν νόμιμα πολίτες και έχουμε την πολιτική ευθύνη γι’ αυτό, όμως δεν στραφήκαμε εναντίον κανενός πολίτη μεροκαματιάρη και φτωχού. Δεν ληστέψαμε ούτε εξαπατήσαμε πολίτη, δεν πήραμε ούτε κόψαμε τη σύνταξη και τον μισθό κανενός ηλικιωμένου και μισθωτού, δεν στερήσαμε το σπίτι κανενός όπως κάνουν οι τράπεζες τις οποίες προστατεύουν αυτοί οι «προστάτες του πολίτη». Δεν στερήσαμε την υγεία και την περίθαλψη από κανέναν, ούτε στερήσαμε το φαί κανενός παιδιού. Δεν καταδικάσαμε στη φτώχεια, την εξαθλίωση και τον θάνατο κανέναν όπως έκαναν οι εφαρμοστές των μνημονίων. Αυτά τα έκαναν τα αφεντικά που προστατεύουν οι δήθεν «προστάτες του πολίτη» που μας καταδίωκαν και όλη η κρατικο-καπιταλιστική συμμορία: οι κυβερνήσεις, οι υπουργοί, οι βουλευτές, οι τραπεζίτες, οι καπιταλιστές, η διεθνής υπερεθνική συμμορία που λέγεται ΔΝΤ, ΕΚΤ, Ε.Ε. Επιπλέον με τις ενέργειές τους αυτά τα «μπουμπούκια» της αστυνομίας, είτε πρώην είτε νυν, δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να επιβεβαιώνουν ξανά και ξανά το δίκιο των επιλογών μου, το δίκιο της δράσης του Επαναστατικού Αγώνα.

Νίκος Μαζιώτης καταδικασμένος για τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα Δ΄ πτέρυγα φυλακές Δομοκού