Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν σημάδια από το σύμπαν – Νιώθουν τι είναι σωστό και λάθος

Στις 8 Σεπτεμβρίου, έρχεται μια ουράνια ενέργεια την οποία νιώθουν πρώτα τέσσερα ζώδια. Την Κυριακή, η Σελήνη και ο Κρόνος φέρνουν ένα ξεχωριστό μήνυμα από το σύμπαν.

Τα σημάδια από το σύμπαν, αποκαλύπτουν ότι είμαστε σε επαφή με μια μεγαλύτερη δύναμη και τα μηνύματά της. Το ωροσκόπιο της Κυριακής μας βοηθά να αξιοποιήσουμε την ψυχική ενέργεια από το τρίγωνο της Σελήνης στον Κρόνο. Καταλαβαίνουμε καλύτερα τις ανάγκες μας και νιώθουμε τι είναι σωστό και τι λάθος.

Σήμερα, τέσσερα ζώδια θα καταλάβουν τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν και, η γνώση αυτή θα έρθει μέσα από κάποια ξεχωριστά μηνύματα που μπορεί να βρίσκονται οπουδήποτε.

Θα δουν κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα αλλάξει τη ζωή τους, ή ίσως αρχίσουν να προσέχουν μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το σύμπαν στέλνει μηνύματα σήμερα σε Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς και Τοξότες.

Τα τέσσερα ζώδια που λαμβάνουν ένα ξεχωριστό μήνυμα από το σύμπαν:

Δίδυμοι, μπορεί ποτέ να μην περιμένατε ότι μια ανιαρή περιήγηση στα social media θα μπορούσε να σας αλλάξει τη ζωή, όμως αυτό συμβαίνει σήμερα. Θα διαβάσετε κάτι που θα αγγίξει την ψυχή σας και να καταλάβετε ότι πρόκειται για συμπαντική επικοινωνία.

Έτσι λειτουργεί η σημερινή μετάβαση, με το τρίγωνο της Σελήνης στον Κρόνο.

Σας στέλνει ένα μήνυμα κάτι που θα ανατρέψει τη ζωή σας και θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Δίδυμοι: Το σημερινό μήνυμα έρχεται μέσω social media και θα σας κάνει ν’ αλλάξετε άποψη για κάποια πράγματα.

Έτσι επιλέγει να επικοινωνήσει μαζί σας το σύμπαν. Ακόμη και μέσω διαδικτύου. Με τον σχηματισμό του τριγώνου της Σελήνης στον Κρόνο, θα δείτε στο διαδίκτυο ένα ξεχωριστό μήνυμα που θα φέρει τα πάνω – κάτω.

Λέοντες, πάντα είστε ανοιχτοί στα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν και διαισθάνεστε τα σημάδια της ενέργειάς του.

Αναζητάτε ένα σημάδι σχετικά με μια συγκεκριμένη κατάσταση και, σήμερα είστε τυχεροί με το τρίγωνο της Σελήνης στον Κρόνο που προμηνύει καλοτυχία.

Όταν η διάθεσή σας είναι καλή βλέπετε καθαρά ό,τι βρίσκεται μπροστά σας και είστε σε θέση να ερμηνεύσετε το νόημά του, όποιο και αν είναι αυτό.

Έτσι λειτουργούν τα σημάδια και το σύμπαν σας τ’ αποκαλύπτει. Η ερμηνεία τους, εξαρτάται από εσάς. Θα βιώσετε ένα αίσθημα επιτυχίας και επιτέλους θα ξέρετε ποια θα είναι η επόμενή σας κίνηση.

Μπορεί να έχετε ακόμη δρόμο μπροστά σας, αλλά τουλάχιστον, το σύμπαν σας δίνει ένα σημάδι στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε και να προχωρήσετε.

Ζυγοί, νιώθετε την ανάγκη να προχωρήσετε μπροστά και, δεν το έχετε κάνει αφού ακόμη περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Σήμερα είναι η καλύτερη στιγμή. Σήμερα, Κυριακή, το σύμπαν σας στέλνει το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα να προχωρήσετε.

Να θυμάστε ότι το σύμπαν λειτουργεί ακριβώς μ’ αυτόν τρόπο: σας στέλνει το σημάδι, το οποίο όμως εσείς πρέπει να ερμηνεύσετε – είναι δική σας δουλειά να το καταλάβετε. Σήμερα βέβαια, έχετε κάποια διαίσθηση λόγω του τριγώνου της Σελήνης στον Κρόνο.

Η ενέργεια του Κρόνου σας δείχνει ότι πρέπει να κινηθείτε άμεσα – αλλιώς θα μείνετε στάσιμοι. Η καρδιά σας πάντα ξέρει τι πρέπει να κάνετε. Ακολουθήστε την και όλα θα πάνε καλά, Ζυγοί.

Τοξότες, πάντα ήσασταν καλοί στο να αντιλαμβάνεστε τα μηνύματα. Ορισμένα ωστόσο έχουν περισσότερο νόημα σε σχέση με άλλα. Το σύμπαν είναι πιο ισχυρό όταν θέλει να σας στείλει ένα μήνυμα. Σήμερα, με το τρίγωνο της Σελήνης στον Κρόνο, έχετε δουλειά να κάνετε.

Το τρίγωνο της Σελήνης στον Κρόνο σας στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα. Η διάθεση και το συναίσθημά σας, θα αλλάξει ριζικά σήμερα.

Ευκολία και άνεση προβλέπετε για εσάς Τοξότες. Αυτό που θα έρθει δεν είναι ούτε σκληρό, ούτε κάτι αρνητικό. Να περιμένετε κάτι υπέροχο.