Εντυπωσιακός ήταν ο γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ στην Μητρόπολη ΑΘηνών το απόγευμα του Σαββάτου.

Η νύφη ήταν απαστράπτουσα με τιάρα και μακρύ πέπλο, ενώ έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη.

Λίγο μετά τον γάμο, ο Ανδρέας Μέγκος δημοσίευσε τα επίσημα πορτρέτα του ζευγαριού.

Στις επίσημες φωτογραφίες, το ζευγάρι χαμογελάει πλατιά, ενώ ποζάρουν τόσο οι δυο τους όσο και με τις οικογένειές τους.

Τα επίσημα πορτρέτα της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ:

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, παντρεύτηκε τον Αμερικανό δικηγόρο μετά από δύο αναβολές στην ημερομηνία του γάμου τους παρουσία μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, φίλων και συγγενών τους.

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, δηλαδή στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεο Β’.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β’ δεν παρέστη λόγω της προγραμματισμένης επίσκεψής του στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου.

Οι προετοιμασίες για την τελετή του γάμου ήταν εντατικές και η είσοδος του ναού έχει στολιστεί με λευκά άνθη.

Αρκετός ήταν επίσης ο κόσμος που έσπευσε γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να δει από κοντά τους λαμπερούς καλεσμένους και τη νύφη με τον γαμπρό.

Το royal φόρεμα που δημιούργησε η Σίλια Κριθαριώτη για να ταιριάζει με τη χάρη, το χαρακτήρα και την κομψότητα της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ.

Το νυφικό της Θεοδώρας από οργάντζα, ζωγραφισμένο στο χέρι και διακοσμημένο με κρύσταλλα και χειροποίητα λουλούδια, με κατά παραγγελία off-the-shoulder bardot ντεκολτέ, φουσκωτό δαντελένιο πέπλο και μια λεπτομέρεια με μπούστο στην πλάτη μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Μάλιστα, ο οίκος έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με το εντυπωσιακό και κομψό νυφικό.

Η παρουσία που ξεχώρισε φυσικά στο γάμο, πέρα από τη νύφη, ήταν η μητέρα της Άννα Μαρία, η οποία εντυπωσίασε με ένα θαλασσί φόρεμα με διαφάνειες στο κάτω μέρος. Η Άννα Μαρία, η οποία συμμετείχε προσωπικά στις προετοιμασίες του γάμου ώστε όλα να είναι τέλεια, συνοδευόταν στην εκκλησία από το τρίτο της παιδί, τον Νικόλαο.

Ο άλλος γιος της οικογένειας, Φίλιππος, κατέφθασε στην εκκλησία συνοδευόμενος από την σύζυγό του Νίνα Φλορ και τον πατέρα της Τόμας, ιδρυτή της VistaJet, του μεγαλύτερο στόλου ιδιωτικών τζετ στον κόσμο.

Παρούσα όμως, ήταν και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας. Η Σοφία, η οποία ήταν αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το γάμο της ανιψιάς της και συνοδευόταν από τις κόρες της Ινφάντα Έλενα και Ινφάντα Κριστίνα, καθώς και τρία από τα εγγόνια της, Χουάν, Μιγκέλ και Ιρένε Ουνταγκαρίν.

Η Μαρί Σαντάλ, σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργκ συνοδευόταν στο γάμο από τους γιους της, Κωνσταντίνο Αλέξιο, Αχιλλέα, Οδυσσέα και Αριστείδη. Ο Παύλος δεν ήταν στο πλευρό της καθώς ήταν αυτός που συνόδευσε τη νύφη στην εκκλησία ενώ η κόρη τους Μαρία Ολυμπία ήταν παράνυμφος.

Ιρένε Ουνταγκαρίν Η κόρη της Ινφάντα Κριστίνα έχει προκαλέσει αίσθηση και έχει πολύ στενή σχέση με τα ξαδέρφια της. Αυτή τη στιγμή ζει στην Οξφόρδη όπου σπουδάζει στον τομέα του Τουρισμού.

Η Αλεξία Γλύξμπουργκ και ο Κάρλος Μοράλες με τα παιδιά τους Η Αλεξία συνοδευόταν στο γάμο της αδερφής της από τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες καθώς και τρία από τα τέσσερα παιδιά τους, την Άννα Μαρία, την Αμέλια και τον Κάρλος.

Μαρία Ολυμπία και Αριέτα ΜοράλεςΜεταξύ των παρανύμφων της νύφης, όλες με πανομοιότυπα φορέματα, ήταν οι μεγαλύτερες ανιψιές της: η Μαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και η Αριέτα Μοράλες, κόρη της Αλεξίας. Οι δυο τους ήταν πολύ ενθουσιασμένες με τον ρόλο τους με την Μαρία Ολυμπία μάλιστα, να διορθώνει το νυφικό της Θεοδώρας.

Η πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας και η οικογένειά της Η πριγκίπισσα Βενεδίκτη, η αδερφή της Άννας Μαρίας και της βασίλισσας Μαργκρέτε της Δανίας εκπροσώπησε τον βασιλικό οίκο της Δανίας στο γάμο, συνοδευόμενη από την κόρη της Alexandra Sayn-Wittgenstein-Berleburg, τον σύζυγό της κόμη Egeskov και τον πρωτότοκο γιο της πριγκίπισσας, τον κόμη Friedrich Richard Oscar Jefferson von Pfeil und Klein-Ellguth.

Κριστιάν του Ανόβερου και Sassa de OsmaΈξι μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού τους, ο Κριστιάν του Ανόβερου και η σύζυγός του Sassa de Osma ταξίδεψαν στην Αθήνα για την γαμήλια τελετή. Μαζί τους ήταν η κουνιάδα του Εκατερίνα του Ανόβερου και η μητέρα του πρίγκιπα, η Σαντάλ Χζοχούλι, πρώτη σύζυγος του Ερνέστου του Ανόβερου.

Gustav Sayn Wittgenstein και Carina AxxelsonΟ Gustav Sayn Wittgenstein, γιος της πριγκίπισσας Βενεδίκτης της Δανίας και η Carina Axxelson παραβρέθηκαν επίσης στο γάμο.

Αλέξανδρος και Αικατερίνη της Σερβίας Ο Αλέξανδρος της Σερβίας ήταν ένας από τους πρώτους καλεσμένους που έφτασαν με τη σύζυγό του Αικατερίνη, η οποία γεννήθηκε στην Ελλάδα. Είναι ξάδελφος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, του Καρόλου Γ’ και μοναχογιός του τελευταίου βασιλιά της Γιουγκοσλαβίας.

Ωστόσο, ηχηρή ήταν η απουσία κάποιου μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, δεδομένου ότι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τους Γλύξμπουργκ. Μάλιστα, στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είχε παραβρεθεί η πριγκίπισσα Άννα, αδερφή του βασιλιά Καρόλου, ενώ η βασίλισσα Καμίλα είχε τελέσει μνημόσυνο προς τιμή του τέως Έλληνα μονάρχη στο Λονδίνο.