Η νέα δραματική σειρά του MEGA, «Ταμπού», κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 και υπόσχεται να προσφέρει ανατροπές και αστυνομικό μυστήριο στους τηλεθεατές.

Με πολύχρωμο καμβά την πόλη των Ιωαννίνων, η νέα πρόταση μυθοπλασίας του MEGA, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, ανοίγει την αυλαία με διπλό και συνταρακτικό επεισόδιο.

Το πτώμα μιας γυναίκας ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης και φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Πόσα μυστικά – ταμπού από το παρελθόν αντέχουν να μείνουν στο σκοτάδι; Ποια συμφέροντα έρχονται να αγνοήσουν τους ηθικούς κανόνες; Ένα ψηφιδωτό από συνταρακτικές ιστορίες αρχίζει να αποκαλύπτεται από το βράδυ της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου στο MEGA.

«Υπάρχουν αρκετά ταμπού, οπότε σίγουρα δικαιολογείται το όνομα και ο τίτλος της σειράς», λέει στο MEGA μία εκ των πρωταγωνιστριών, η ηθοποιός Κατερίνα Μισιχρόνη.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη σημερινή μας πρεμιέρα και αναμένω με αγωνία και την ανταπόκριση του κοινού. Είναι μια σειρά πολύ καλογραμμένη, φυσικά έχει την υπογραφή και την εγγύηση του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλη Νικολάου και ένα εξαιρετικό καστ με το οποίο έχω την τύχη να συνυπάρχω».

«Είναι μια σειρά ανατροπών, έχει πάρα πολλές απρόοπτες και ξαφνικές ανατροπές με μυστήριο, ένταση και πολλές σχέσεις», λέει η ίδια.