Η έλευση της νέας έκδοσης Strada στην Moto Guzzi V85 επεκτείνει την γκάμα της adventure retro μοτοσικλέτας.

Μπορεί το ολοκαίνουριο Stelvio να έχει κυριαρχήσει στην γκάμα της Moto Guzzi ωστόσο ο γοητευτικός ρετρό σχεδιασμός του V85 παραμένει αξεπέραστος. Το μεσαίο adventure μοντέλο της ιταλικής μάρκας διατηρεί και το 2024 τον μοναδικό του χαρακτήρα τον οποίο σίγουρα δεν συναντάμε σε κανένα άλλο μοντέλο.

Η Moto Guzzi για το 2024 θέλησε να δώσει ακόμα μια επιλογή στους φίλους της V85 δημιουργώντας την Strada. Η καινούρια V85 Strada έρχεται να πάρει τη θέση της ως μια βασική έκδοση της μοτοσικλέτας έχοντας πιο λιτό εξοπλισμό σε σχέση με τις V85TT και V85TT Travel.

Σχεδιαστικά η μοτοσικλέτα δεν έχει αλλαγές ακολουθώντας το ίδιο ρετρό μοτίβο. Χαρακτηριστικά είναι τα διπλά φωτιστικά σώματα εμπρός, το ψηλό φτερό τύπου enduro και η ψηλή ζελατίνα, ενώ υπάρχουν και τρανταχτές διαφορές σε σχέση με την έκδοση V85TT. Η μία είναι οι τροχοί που είναι χυτοί αλουμινένιοι (19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω), ενώ δεν υπάρχουν προστατευτικές χούφτες και ποδιά κινητήρα.

Ο κινητήρας είναι αναβαθμισμένος με απόδοση στους 80 ίππους από το δικύλινδρο σύνολο των 853 κ.εκ. Οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, τα φρένα της Brembo, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας, οθόνη TFT και Cruise Control.

Η νέα Moto Guzzi V85 Strada είναι διαθέσιμη στην τιμή των 12.790 ευρώ.