Στο εξώφυλλο του Marie Claire Οκτωβρίου η Philippine Leroy-Beaulieu.
Η Γαλλίδα σταρ του Emily In Paris μοιράζεται μαζί μας το πάθος της για τη μόδα
Η αγαπημένη μας “Σιλβί” από το Emily In Paris, φωτογραφίζεται και μιλά αποκλειστικά στο ελληνικό Marie Claire για το ρόλο της στη σειρά, τη σχέση της με τη μόδα και τη δύναμη των γυναικών μετά τα 50.
«Η Σιλβί είναι ένα παράδοξο. Είναι μία τολμηρή γυναίκα που αγωνίζεται για τις αξίες της και την αγαπώ πολύ ακριβώς γι’ αυτό. Στην τελευταία σεζόν όμως βλέπω ξεκάθαρα το «τραύμα» που κουβαλάει», είπε για τον τηλεοπτικό ρόλο της δυναμικής και εξαιρετικά καλοντυμένης Παριζιάνας που την έκανε όχι μόνο διεθνώς αναγνωρίσιμη αλλά και αγαπημένο μας style icon. Η βετεράνος ηθοποιός αναφέρεται ακόμη στις γυναίκες που έχει ως πρότυπα στο στυλ και στη ζωή, και στην ομορφιά των πολιτισμικών διαφορών σε πείσμα της παγκοσμιοποίησης.
Στην καρδιά του φθινοπώρου το στυλ που ξεχωρίζει αγαπά τα δερμάτινα αξεσουάρ σε κλασικά χρώματα και τα κοσμήματα που θυμίζουν οικογενειακά κειμήλια
Για να φρεσκάρουμε την καθημερινότητα, διαμορφώνουμε έναν ανανεωμένο ενδυματολογικό κώδικα για κάθε ώρα της ημέρας.
Νοσταλγούμε τη γοητεία άλλων εποχών με αφορμή τις τάσεις που δείχνουν τα φορέματα από μετάξι και τα αυστηρά δομημένα παλτό
Και ποντάρουμε σε τολμηρά σχήματα και χρώματα, λεοπάρ και λουλουδάτα μοτίβα, κρόσσια και pencil φούστες για να μην βαρεθούμε ούτε στιγμή αυτό το φθινόπωρο.
Στο γραφείο, όλες τις μάχες του στυλ κερδίζει το γκρι σε κοστούμια, μίνι φούστες, ζιβάγκο και πουκάμισα
Στον κόσμο του θεάτρου η πυξίδα δείχνει τη Στέγη. Εκεί, η Μαρίσσα Τριανταφυλλιδου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Χορός των Εραστών», σε σκηνοθεσία Τιάγο Ροντρίγκεζ, στη Μικρή Σκηνή.
Στο αφιέρωμα του περιοδικού στον Φεμινισμό και τη μεταπολίτευση παρελαύνουν μύθοι και αλήθειες για τα χρόνια του επαναστατικού αναβρασμού, μισός αιώνας κατακτήσεων με σπουδαίες γυναίκες πρωταγωνίστριες, αλλά και η ζοφερή πραγματικότητα των αυξανόμενων γυναικοκτονιών.
Στον κόσμο της ομορφιάς, τα κλασικά look γίνονται μοντέρνα χάρη σε ένα τόσο δα twist
Όλο το οπλοστάσιο για το απόλυτο skincare είναι εδώ: προϊόντα-game changers και απόλυτος καθαρισμός.
Ευγενική υπενθύμιση: Όλα τα σώματα είναι άξια αγάπης και σεβασμού ανεξαρτήτως κιλών, θα συνεχίσουμε να το φωνάζουμε στον κόσμο. Και ίσως κάποια στιγμή μας ακούσουν.
Marie Claire Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες
Την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

Content snippet: CookieBar