Στηβ Μιλάτος: Η αινιγματική ανάρτηση μετά τις αιχμηρές δηλώσεις για την Μαριάντα Πιερίδη

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα είπε για την Μαριάντα Πιερίδη ο Στηβ Μιλάτος, σε δηλώσεις του στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο έκανε μία αινιγματική ανάρτηση, πριν από λίγες ώρες, στο προφίλ του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Στηβ Μιλάτος έγραψε σε story που ανέβασε: «Όταν οι άνθρωποι καβαλάνε καλάμι, πετάνε ψηλά, αποκτούν έπαρση και δεν διακρίνουν από κάτω τους άλλους, ούτε μπορούν να τους προσδιορίσουν. Αλλά έρχεται η στιγμή που καταλαβαίνουν το λάθος και το αποδέχονται. Η δημόσια παραδοχή είναι μεγάλη υπόθεση!!!».

Υπενθυμίζεται ότι το μοντέλο είχε αναφέρει στις δηλώσεις του: «Η Μαριάντα Πιερίδη με έκανε follow στο Instagram και μετά με έσβησε και απορεί ως τι προσδιορίζομαι. Προσδιορίζομαι ως ένα πολύ δυνατό και γνωστό μοντέλο, με παγκόσμια φήμη και όχι ως ένας μέτριος τραγουδιστής που έγινε παρουσιαστής! Δεν ήμουν πυροτέχνημα, ήμουν βεγγαλικό!».

Στη συνέχεια είχε πει ότι: «Μακάρι να γίνει μία καλή παρουσιάστρια. Προς το παρόν είναι μέτρια και το αποτέλεσμα φαίνεται! Δεν την είδα να εξελίσσεται στο τραγούδι».

«Εφόσον λοιπόν ρωτάνε ως τι προσδιορίζομαι, ορίστε η απάντησή μου. Προσδιορίζομαι ως ένα παγκοσμίου φήμης μοντέλο και όχι ως μία τοπική celebrity!», είχε σημειώσει.