Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι εδώ» – Προαναγγέλλει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Παρέμβαση μέσω των social media έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, δηλώνοντας παρών και προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε μία φωτογραφία του, με το σύνθημα «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» και το hashtag #Είμαι εδώ.

Μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο, εκεί όπου υπερψηφίστηκε η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας και τελικά οι εσωκομματικές κάλπες θα στηθούν στις 24 Νοεμβρίου, σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε στη συγκεκριμένη ανάρτηση δηλώνοντας παρών στις εξελίξεις.

Εδώ και αρκετές ημέρες έχει επιλέξει να τηρεί μια στάση σιωπής, χωρίς να κάνει δηλώσεις, αλλά προτιμώντας τις λιτές αναρτήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του πιθανόν με κάποιο βίντεο στα social media.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο, την ώρα που συνεδρίαζε σε θερμό κλίμα η Κεντρική Επιτροπή για να αποφασίσει τον οδικό χάρτη μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού, ο Στέφανος Κασσελάκης βρισκόταν στην Άρτα. Μια επίσκεψη με αρκετούς συμβολισμούς καθώς η Άρτα είναι η εκλογική Περιφέρεια της Όλγας Γεροβασίλη και η οποία με νέες δηλώσεις της σήμερα τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να μην κερδίσει ξανά ο Στέφανος Κασσελάκης. Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφια για την προεδρία.

«Το σκέφτηκα, το ζύγισα, το συζήτησα, διότι δεν είναι κάτι απλό όπως αντιλαμβάνεστε. Επέλεξα αυτή την στιγμή να μην μπω στην διαδικασία, γιατί είναι πολλά αυτά που διακυβεύονται. Περάσαμε έναν χρόνο με μία βίαιη επίθεση από το υπερεγώ στο εμείς» είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Γεροβασίλη.

Σημειώνεται ότι υποψήφιοι είναι έως τώρα ο Παύλος Πολάκης και ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι υποψηφιότητα θα βάλει ο Σωκράτης Φάμελλος.