Στέλιος Διονυσίου για Μαρινέλλα: «Αλώνιζε όλη την πίστα και τραγουδούσε όπως ένα νέο παιδί»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Στέλιος Διονυσίου. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, στη διάρκεια των δηλώσεών του, αναφέρθηκε στην Μαρινέλλα, η οποία σε κρίσιμη κατάσταση, και κλινικά σταθερή, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία».

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Διονυσίου εξομολογήθηκε πως: «Μου βάζετε δύσκολα γιατί πέρυσι δούλεψα με την κυρία Μαρινέλλα, πριν από δύο μήνες σχεδόν, κάναμε δύο υπέροχες συναυλίες στην Κύπρο. Είναι παλικάρι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Ας προσευχηθούμε όλοι για αυτή τη μεγάλη τραγουδίστρια, γιατί θέλουμε να την έχουμε κοντά μας».

Συνεχίζοντας είπε ότι: «Ως συνεργάτης η κυρία Μαρινέλλα είναι απαιτητική, είναι τελειομανής, θέλει να είναι όλα όπως πρέπει να είναι. Φαντάσου ότι εκτός από το τραγουδιστικό μας το κομμάτι και τους μουσικούς, επιμελείται ακόμα και το τραπεζομάντιλο και το κεράκι που θα μπει απάνω στο τραπέζι που θα κάτσει ο πελάτης. Είναι τόσο επαγγελματίας!».

Ακόμα, ο τραγουδιστής εξήγησε: «Εγώ αυτήν την ενέργεια δεν την έχω. Την ενέργεια της Μαρινέλλας πιστεύω δεν την έχουν νέα παιδιά. Αλώνιζε όλη την πίστα και τραγουδούσε όπως ένα νέο παιδί. Πραγματικά κάθε βράδυ μας έβαζε τα γυαλιά. Με αυτά τα σχόλια που διαβάζω, τις κακοήθειες και πραγματικά ντροπή».

«Μιλάμε για ένα μύθο και την μεγαλύτερη τραγουδίστρια στην Ελλάδα. Και να πω ότι η γυναίκα έβγαινε και δεν άντεχε. Η γυναίκα πέταγε, χορεύει, τραγουδά. Δεν πρέπει να κρίνουμε πόσο χρονών ήταν κι αν πρέπει να σταματήσει. Όσο αντέχει ο καλλιτέχνης και μπορεί να δίνει τη ψυχούλα του, μπορεί να τραγουδά όσο θέλει», τόνισε.