Ομολόγησε η 49χρονη Ρωσίδα ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τον 68χρονο σύζυγό της, στην Κέρκυρα.

Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr, ότι ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του λίγο μετά τις 3:30 το πρωί, στην περιοχή του Περάματος, ο οποίος έφερε τραύματα στην ωμοπλάτη, από αιχμηρό αντικείμενο. Η 11χρονη κόρη κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας ότι ο πατέρας της γύρισε από την δουλειά σοβαρά τραυματισμένος και ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έφτασαν οι αστυνομικοί οι οποίοι, αρχικά προσήγαγαν την 49χρονη, με καταγωγή από την Ρωσία, ως την βασική ύποπτο για τη δολοφονία του 68χρονου, ενώ στην συνέχεια η γυναίκα ομολόγησε το έγκλημα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του kerkyrasimera.gr, στο Αστυνομικό Τμήμα βρίσκεται και το 11χρονο παιδί τους, το οποίο αναμένεται εξετάζεται από Ιατροδικαστή και παιδοψυχολόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος βρέθηκε νεκρός από τους αστυνομικούς ανάσκελα στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς του, ενώ είχε τραύμα κάτω από την αριστερή του κλείδα από μαχαίρι, το οποίο βρέθηκε μέσα σε σακούλα σε κάδο σκουπιδιών κοντά στο σπίτι, όπως και τα ρούχα της 11χρονης κόρης του, τα οποία ήταν γεμάτα αίματα. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι, απλώς διαπίστωσε τον θάνατο του άνδρα.

Τέλος, το ζευγάρι είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές τα τελευταία δυο χρόνια, για ενδοοικογενειακή βία, ενώ η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ.