Η εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε την Κυριακή ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι «ασφαλής μετά από πυροβολισμούς στην περιοχή του».

«Ο πρόεδρος Τραμπ είναι ασφαλής μετά από πυροβολισμούς στην περιοχή του. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εκστρατείας του Τραμπ, Στίβεν Τσουνγκ.

Η δήλωση δεν παρείχε επιπλέον λεπτομέρειες.

New York Post: Πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών άνοιξε πυρ εναντίον άνδρα που φέρονταν να κρατά όπλο

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ της New York Post, ο Ντόναλντ Τραμπ μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος από τις Μυστικές Υπηρεσίες, αφού οι πράκτορες άνοιξαν πυρ εναντίον ενός άνδρα που εντοπίστηκε με κάτι που έμοιαζε όπλο. Δεν είναι σαφές αν ο άνδρας βρισκόταν στο γήπεδο ή κοντά σε αυτό.

Ένας πράκτορας άνοιξε πυρ, πυροβολώντας πολλές φορές, ανέφερε το αμερικανικό μέσο. Σύμφωνα με την Post o ύποπτος άνδρας συνελήφθη αργότερα από την τοπική αστυνομία.

Σύμφωνα με πηγή του CNN, o πρώην πρόεδρος έπαιζε γκολφ την στιγμή του συμβάντος. Το γήπεδο αποκλείστηκε αμέσως.

H λέσχη γκολφ του Τραμπ απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από την κατοικία του στο Mar-a-Lago και είναι το μέρος όπου ο πρώην πρόεδρος συχνά εντοπίζεται να παίζει γκολφ.

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε «ανακούφιση που ο Τραμπ είναι ασφαλής»

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε «ανακουφισμένος που γνωρίζει» ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ασφαλής μετά τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν κοντά στο γήπεδό του στη Φλόριντα.

«Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος ενημερώθηκαν για το περιστατικό ασφαλείας στο Γήπεδο Γκολφ Τραμπ, όπου ο πρώην πρόεδρος Τραμπ έπαιζε», αναφέρει η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ τραυματίστηκε σε μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στην Πενσυλβάνια στις 13 Ιουλίου.