Η Motoway παρουσίασε μια νέα σειρά προϊόντων σε κράνη της SRT, λιπαντικά της Bel-Ray και μπότες της Shot.

Εκτός τις μοτοσικλέτες της Benelli, της Morbidelli και της VMoto, η Motoway διαθέτει και μια τεράστια γκάμα από αξεσουάρ, εξαρτήματα, ρουχισμό και ανταλλακτικά μοτοσικλέτας. Κάτω από την ομπρέλα της βρίσκονται premium μάρκες όπως η SRT, η Bel-Ray και η Furygan που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την ποικιλία τους.

Μια σειρά από νέα προϊόντα προστέθηκαν στην γκάμα της Motoway που μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα eshop.motoway.gr. Το πρώτο από αυτά είναι το STR Pilot ανοιχτό κράνος. Το ανοιχτό κράνος Pilot της STR είναι εμπνευσμένο από τα κράνη των πιλότων.

Διαθέτει ζελατίνα για πλήρη κάλυψη του προσώπου, είναι εναρμονισμένο με τις τελευταίες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ECER 22-06, διαθέτει αντιχαρακτική ζελατίνα, εσωτερική φιμέ ζελατίνα, αφαιρούμενη υποαλλεργική και πλενόμενη εσωτερική επένδυση, micrometric σύστημα κλεισίματος, Pinlock prepared 30, σύστημα Quick release σε ζελατίνα για γρήγορο καθαρισμό ή αντικατάσταση. Η τιμή του είναι στα 51,19 ευρώ.

Ακόμα ένα ενδιαφέρον προϊόν είναι οι Μπότες Shot Race 6. Είναι ιδανική για αναβάτες Motocross και Enduro οχημάτων που αναζητούν μια άνετη και ανθεκτική μπότα χωρίς συμβιβασμούς όπως στην ασφάλεια και στην αξιοπιστία.

Διαθέτει πιστοποίηση EN13634 αλλά η προστασία που παρέχουν ξεπερνάει κατά πολύ τα ελάχιστα όρια πιστοποίησης ασφαλείας. Η κατασκευή είναι ανατομική με ποιοτικό συνθετικό δέρμα ώστε να δημιουργηθεί ένα ελαφρύ και ανθεκτικό σύνολο, διαθέτει εμπρός και πίσω καμπύλη για μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις και στο περπάτημα, αφαιρούμενη και πλενόμενη εσωτερική σόλα μπότας, ειδικά κατασκευασμένη εξωτερική σόλα για καλύτερο κράτημα και σταθερότητα, τριπλό κούμπωμα με micrometric ρύθμιση και Velcro κλείσιμο για καλύτερη σταθερότητα. Η τιμή του είναι στα 175,83 ευρώ.

Το Bel-Ray Scooter 100% Semi Synthetic SAE 10W-40 4T είναι ένα λιπαντικό που έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις μοναδικές ανάγκες των μικρών τετράχρονων scooter. Παρέχει ενισχυμένη προστασία κινητήρα και αυξημένη ιπποδύναμη, φόρμουλα χαμηλών εκπομπών, βελτιωμένη οικονομία καυσίμου, άριστη αντοχή στη διάτμηση και χαμηλότερη κατανάλωση λαδιού. Η τιμή του είναι στα 16,10 ευρώ.

Η νέα γενιά Adventure τζάκετ έφτασε. Το μπουφάν Furygan Brooks ακολουθεί τις κινήσεις του αναβάτη έτσι ώστε να μπορεί να αποδίδει σε κάθε είδους έδαφος και σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει με το προστατευτικό πλάτης Furygan D3O “Full Back Fury επιπέδου 2.

Διαθέτει πολυάριθμα ανακλαστικά ένθετα, προστατευτικά ώμων και αγκώνων D3O, πολλαπλές γλωττίδες ρύθμισης για να ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα και μεγέθη του σώματος, φερμουάρ σύνδεσης παντελονιού, ένθετα από νεοπρένιο στον γιακά και στους καρπούς. Η τιμή του είναι στα 204,09 ευρώ.

Τέλος, η Motoway παρουσιάζει το νέο λιπαντικό Royal Purple Max Cycle 10W-40 1QT-946ml. Eίναι ειδικά κατασκευασμένο για να ξεπερνάει τις απαιτήσεις των κινητήρων που δέχονται εξαιρετικά μεγάλες πιέσεις τόσο μέσα στον κινητήρα όσο και στο σύστημα μετάδοσης. Συστήνεται η χρήση του τόσο σε αερόψυκτους κινητήρες όσο και σε υδρόψυκτους κινητήρες 4 χρόνων (4Τ) και είναι συμβατό και σε κινητήρες με υγρό συμπλέκτη. Η τιμή του είναι στα 24,49 ευρώ.

Όλα τα προϊόντα της Motoway θα τα βρείτε στο eshop.motoway.gr