Η Keeway φέρνει το 2024 ένα καινούριο, ποιοτικό scooter σε τιμή που δεν έχει αντίπαλο.

Η επιστροφή στη ζούγκλα της πόλης μετά την καλοκαιρινή ραστώνη μας υπενθύμισε το πόσο σκληρή είναι η καθημερινότητά μας. Ακίνητα οχήματα στους δρόμους, άπειρος χαμένος χρόνος, πεταμένα ευρώ σε καύσιμα και έντονο ψυχολογικό βάρος είναι στοιχεία που μας αναγκάζουν να αναζητούμε λύσεις για να κάνουμε πιο ποιοτική τη ζωή μας.

Ήρθε η ώρα λοιπόν των αποφάσεων και η Keeway την κατάλληλη στιγμή προσθέτει στην γκάμα της ένας από τα πιο ολοκληρωμένα scooter στην κατηγορία των 125 κ.εκ. Το Keeway Vieste 125 LX ήρθε στην Ελλάδα για να αποδείξει σε όλους ότι είναι η ιδανική λύση αστικής μετακίνησης.

Κομψός σχεδιασμός με έντονη προσωπικότητα

Πρόκειται για ένα κομψό και μοντέρνο σχεδιαστικά scooter το οποίο έχει απάντηση για κάθε δύσκολο ερώτημα που θα του βάλει ο σύγχρονος οδηγός. Ισχυρό στοιχείο του καινούργιου Vieste είναι ο μοντέρνος, σπορ σχεδιασμός του. Στο εμπρός μέρος δεσπόζει το διπλό φωτιστικό σώμα με ισχυρούς LED προβολείς και κομψά DRL φώτα ημέρας.

Οι γραμμές είναι έντονες με πολλά μυώδη σημεία που τονίζουν το σπορ χαρακτήρα του scooter, αλλά ταυτόχρονα το υψηλού επιπέδου φινίρισμα και οι απαλές χρωματικές επιλογές το κάνουν γοητευτικό και ελκυστικό για όλους. Έτσι το Keeway Vieste 125 LX έχει έντονη προσωπικότητα και είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητο στους δρόμους της πόλης.

Premium εξοπλισμός

Το design του Vieste 125 LX μπορεί να του χαρίζει μια ιδιαίτερη μοναδικότητα, ωστόσο οι σχεδιαστές της Keeway δεν έκαναν κανέναν συμβιβασμό όσον αφορά την άνεση, την εργονομία και τον εξοπλισμό. Η σέλα του είναι μεγάλη και άνετη με σωστή εργονομία που επιτρέπει στα πόδια να πατήσουν με ασφάλεια στην άσφαλτο. Τα πόδια επίσης έχουν άφθονο χώρο να κινηθούν, ενώ το τιμόνι είναι τοποθετημένο κοντά στο σώμα του αναβάτη για τέλειο έλεγχο σε κάθε κίνηση.

Ο αναβάτης έχει μπροστά του μια ψηφιακή οθόνη πληροφοριών TFT 5 ιντσών με άφθονες πληροφορίες και όμορφα γραφικά. Εκτός από την χρηστική οθόνη το scooter της Keeway διαθέτει USB θύρα φόρτισης και κάμερα καταγραφής στο εμπρός μέρος που αναβαθμίζει τη χρηστικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε η Keeway στους χώρους αποθήκευσης του νέου Vieste καθώς εκτός από τη θήκη στο εσωτερικό της ποδιάς, το δυναμικό scooter μπορεί να φιλοξενήσει ένα jet κράνος κάτω από τη σέλα.

Ο κινητήρας που έχει εμπιστευθεί η Keeway στο νέο Vieste 125 LX είναι ένας σύγχρονος, υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος 124,6 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11,5 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 11 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ. Ο ποιοτικός ηλεκτρονικός ψεκασμός της Bosch φροντίζει τόσο για την ομαλή λειτουργία και τις δυναμικές επιδόσεις, αλλά κυρίως για την οικονομία στο καύσιμο.

Το πλαίσιο είναι στιβαρό, ατσάλινο και συνεργάζεται με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός διαδρομής 94 χιλ. και δύο αμορτισέρ πίσω. Από την άλλη, τα φρένα αποτελούνται από δίσκους 240 χιλ. εμπρός και πίσω με σύστημα CBS συνδυασμένης πέδησης. Επιπλέον, οι τροχοί των 14 ιντσών είναι από κράμα αλουμινίου.

Η Keeway έχει δημιουργήσει ένα ασφαλές και διασκεδαστικό οδηγικά scooter που αυξάνει την αυτοπεποίθηση του αναβάτη. Είναι ευέλικτο στις αλλαγές κατεύθυνσης, τα φρένα είναι ισχυρά ακινητοποιώντας με ασφάλεια το scooter, ενώ η αυξημένη πρόσφυση κάνει κάθε στροφή μια ευχάριστη πρόκληση για τον αναβάτη. Φιλικό, διασκεδαστικό και πάνω από όλα ασφαλές το νέο Keeway Vieste 125 LX.

Η τιμή του Keeway Vieste 125 LX είναι στις 2.590 ευρώ και σίγουρα δεν έχει αντίπαλο στη σχέση τιμής/εξοπλισμού. Είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς (μαύρο, γκρι και λευκό) και θα το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway. Παράλληλα, προσφέρεται 24μηνη εγγύηση, ενώ μπορείτε να επωφεληθείτε από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 30% προκαταβολή και 24 άτοκες δόσεις.

Περισσότερα για το Keeway Vieste 125 LX ΕΔΩ.