Η BMW Motorrad την 1η Οκτωβρίου θα παρουσιάσει ένα καινούριο μοντέλο με τον μεγάλο boxer κινητήρα της R18.

Η μεγάλη επιτυχία της σειράς R18 της BMW Motorrad έχει βάλει στην… πρίζα την εταιρεία η οποία δουλεύει πυρετωδώς να παρουσιάσει και άλλες μοτοσικλέτες με τον μεγάλο boxer κινητήρα των 1.800 κ.εκ. Είδαμε ήδη πριν από μερικούς μήνες την εκπληκτική ειδική έκδοση R20 Concept η οποία ήταν βασισμένη στην R12, αλλά με έναν τεράστιο boxer κινητήρα 2.000 κ.εκ.

Με μια teaser εικόνα στο instagram η BMW Motorrad μας προετοιμάζει για κάτι καινούριο που ετοιμάζει με βάση τον μεγάλο της boxer κινητήρα. Δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για αυτή τη μοτοσικλέτα, ωστόσο η εικόνα δείχνει τον boxer της R18 και την επισήμανση «Next Level of Big Boxer Culture».

Αυτό που μπορούμε να εικάσουμε είναι ότι θα δούμε μια καινούρια cruiser από την BMW Motorrad με τον μεγαλύτερο κινητήρα της R20 στα 2.000 κ.εκ. Δεν αποκλείεται ωστόσο να έχουμε απλά μια αναβαθμισμένη R18 – κάτι σαν facelift – με μια πιο εκκεντρική εμφάνιση.

Ότι κι αν συμβαίνει σύντομα θα μάθουμε τα πλάνα της BMW Motrrad καθώς την 1η Οκτωβρίου θα παρουσιάσει διαδικτυακά το νέο της μοντέλο με τον Big Boxer.