Πεπ Γκουαρντιόλα: «Δεν έχω Whatsapp, email, TikTok ή Twitter, δεν μου αρέσουν…»

Οδεύοντας προς την ολοκλήρωση του «εν ενεργεία» συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι, χωρίς να έχουν ξεκινήσει ακόμη επίσημες διαπραγματεύσεις για την ανανέωσή του, ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραχώρησε μια συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες, αποκαλύπτοντας αρκετές πτυχές της προσωπικής του ζωής στο Sky Sports.

Ο Καταλανός τεχνικός εξέφρασε την έντονη δυσφορία του απέναντι στα κοινωνικά δίκτυα και τη σύγχρονη τεχνολογία γενικότερα, υπογραμμίζοντας πως απέχει πλήρως από ομάδες στο WhatsApp και πως χρησιμοποιεί το κινητό του μόνο για τηλεφωνικές κλήσεις.

«Δεν έχω WhatsApp, δεν με ενδιαφέρουν τα email ή παρόμοια μέσα επικοινωνίας. Έχω μόνο ένα κινητό τηλέφωνο… Χωρίς TikTok, χωρίς Twitter… Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Σίτι ξεκαθάρισε πως επιθυμεί οι παίκτες του να επικοινωνούν μεταξύ τους με πιο άμεσους τρόπους και να έχουν την ελευθερία τους. «Κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων προς τους αγώνες, προτιμώ να βρίσκομαι με το προπονητικό μου τιμ και να μην παρεμβαίνω στους παίκτες… Τους βλέπω συχνά. Ούτε εκείνοι θέλουν να με βλέπουν, ούτε κι εγώ», είπε αστειευόμενος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκουαρντιόλα, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, ταξιδεύει ξεχωριστά με το επιτελείο του, ενώ η υπόλοιπη ομάδα μετακινείται με το βασικό λεωφορείο.

Όσον αφορά τη μελέτη των αντιπάλων, ο Γκουαρντιόλα παραδέχθηκε ότι με την πάροδο του χρόνου έχει γίνει πιο επιλεκτικός. «Δεν παρακολουθώ πλέον τόσα βίντεο για τους αντιπάλους όπως έκανα παλιότερα. Βλέπω μόνο όσα χρειάζομαι για να εξηγήσω στους παίκτες μου τα αδύνατα σημεία των αντιπάλων, ώστε να μπορέσουμε να τους κερδίσουμε».