Ο Άρης επικράτησε του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από την τραγική διαιτησία του Ιταλού ρέφερι, Λούκα Παϊρέτο.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε πολλά και μεγάλα λάθη, τα οποία εν πολλοίς έκριναν την έκβαση του παιχνιδιού. Ένα από αυτά ήταν το φάουλ με το οποίο χρέωσε τον Ανδρέα Ντόη στο 39’, από το οποίο ουσιαστικά ξεκίνησε το δεύτερο γκολ του Άρη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο διαιτητής παραδέχθηκε στους εκπροσώπους των δύο ομάδων ότι έκανε λάθος στη συγκεκριμένη φάση και δεν υπήρχε φάουλ του Ντόη πάνω στον Μάνου Γκαρθία, καθώς το χέρι του «ερυθρόλευκου» κεντρικού αμυντικού δεν ήταν προτεταμένο.

Ένα ολέθριο λάθος από τον Λούκα Παϊρέτο, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Άκη Μάντζιου να παραμείνει στην επίθεση και εν τέλει να σκοράρει με τον Μορόν για το 2-0. Ένα γκολ το οποίο έπρεπε να είχε ακυρωθεί για οφσάιντ του Ισπανού, καθώς ο σέντερ φορ του Άρη ήταν εκτεθειμένος όταν πήρε την πάσα από τον Μάνου Γκαρθία.

Παρόλα αυτά ο ΑVAR Ζαμπαλάς τοποθέτησε τις τρισδιάστατες γραμμές όταν η μπάλα δεν είναι στο σωστό σημείο. Το πόδι του παίκτη του Άρη που κάνει την σέντρα, είναι σε κάθετη θέση, ενώ θα έπρεπε το πόδι του να είναι σε γωνία. Δηλαδή την στιγμή που σουτάρει να είναι τεντωμένο μπροστά, γιατί τότε η μπάλα  ουσιαστικά φεύγει από το πόδι του. Ένα είχε τοποθετήσει σωστά τις γραμμές θα φαινόταν ότι ο Μορόν ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί.

Εκτός από τη φάση του 2-0, ο διαιτητής έκανε λάθος και στις καθυστερήσεις που έδωσε τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο, αφού θα έπρεπε να είχε κρατήσει περισσότερο χρόνο, μετά τις καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του Άρη.